-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
arkadaslar istersenız bu taktikle herşeyi çizersiniz :D
ilk önce altı boyuyonuz mesela kafa nerdeyse orayı bi boyuyonuz kolları falan herşeyi boyuyonuz üzerine detay giriyonuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Açtığın konuları severek takip ediyorum, bu konularda her nekadar mütevazi de olsan gerçekten yeteneklisin.
Şimdi bir insanda bazı konularda yetenek olmadıktan sonra altını da boyasa üstünüde boyasa olmuyor. Şahsen bir grafiker olmayı çok isterdim fakat ne yazık ki teknik çizim konusunda fena olmasamda bu tür doğaçlama çizimlerde berbat biriyimdir ve renkler konusunda da aynı şekilde berbat biriyimdir bu nedenle her hangi bir işim olduğu zaman il başvurduğum yer Adobe Palette olur gerçi artık adı adobe color olarak değişmiş.
Gerçekten çizim ve renk konusunda yetenekli birisin, tanımasam da seni birazda galiba melankoli ve marjinallik olduğunu seziyorum buda yeteneklerini galiba daha iyi yansıtmanı sağlıyor. Başarılarının ve çizimlerinin devamını bekliyorum bir takipçin olarak.
Başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Güzel bir taktik aklımda bulunsun deneyeceğim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
cihaneken adlı üyeden alıntı
Açtığın konuları severek takip ediyorum, bu konularda her nekadar mütevazi de olsan gerçekten yeteneklisin.
Şimdi bir insanda bazı konularda yetenek olmadıktan sonra altını da boyasa üstünüde boyasa olmuyor. Şahsen bir grafiker olmayı çok isterdim fakat ne yazık ki teknik çizim konusunda fena olmasamda bu tür doğaçlama çizimlerde berbat biriyimdir ve renkler konusunda da aynı şekilde berbat biriyimdir bu nedenle her hangi bir işim olduğu zaman il başvurduğum yer Adobe Palette olur gerçi artık adı adobe color olarak değişmiş.
Gerçekten çizim ve renk konusunda yetenekli birisin, tanımasam da seni birazda galiba melankoli ve marjinallik olduğunu seziyorum buda yeteneklerini galiba daha iyi yansıtmanı sağlıyor. Başarılarının ve çizimlerinin devamını bekliyorum bir takipçin olarak.
Başarılar.
çok teşekkürler bende cok yeteneklli oldugumu düşünmüyorum ama çok calısırsam elbet bişeyler olacak gibime geliyor gece gündüz calısıyorum :d
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Defacer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Harbi çok güzel taktik , elinize sağlık. Bende deneyeceğim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Mesele bakınca gormekte sende iyisin bu işte denk gelen yada dikkat eden oldumu bilmem mermer taşlarda fayanslarda ve bazı halı ve benzeri şeylerde bende birçok figür ve rsim çıkartıyorum zamanında modelistlik yapsamda çizim işleri çok geride kaldı benim içinde Eline sağlık başarılı olmuş çalışmaların
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu tarz işlerle ilgilenicekseniz ilgilenicek arkadaşlara Çizim tableti almalarını tavsiye ederim
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
2. resimi cok begendim basarilar
EmreT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İlk neyle boyuyoruz onun bir adı var mıdır acaba öyle boyamak için ne yapmam lazım ? Birde sadece çizgileri göstermek için görüntüyü hangi moda almam lazım ? Bunları bilmiyorum da yardımcı olabilir misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
normal fırcayla neyle boyadının onemı yok sonra yenı bi layer acıcaksın devam ediceksınız her ayrıntı için yeni layer aç en son layrede zaten resim cıkıcak
digital painting bu arada tablet olması lazım