-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Eğer kazanç elde etmek istiyosan birkaç logo yapıp insanlara çalışmalarını çeşitli derecelerde göstermen gerek. Bunun için ilk etapta referans elde etmen gerek. Kazanacağın ücretler ile de grafik logo tasarımları üzerine eğitim setleri satın alarak bu yolda kendi geliştirebilirsin.
Öğrenci tavsiyesi :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
UI/UX Designer
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle teşekkür ederim ^^ iletişim tasarım bölümü kazandığımdan zaten ileride mesleğim olacak o yüzden para kazanmak için acele etmiyorum şuan. Benim için önemli olan şu noktada kendimi bir alanda iyice geliştirip uzman olmak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
An itibariyle benimde üzerine yoğunlaştığım iş olan UX Design yani Kullanıcı deneyimi tasarımı konusunda uzmanlaşabilirsin. Şu anda Product Design ve UX Design sektörde en çok talep edilen hizmetler, eğer işini severek ve profesyonelce yaparsan ekmeğini çok yersin. Bir arayüz tasarımcısı olarak söylüyorum bunları, bende şu anda UX Konusunda uzmanlaşmaya çalışıyorum ve sürekli araştırmalar yapıyorum ve şu anki halimle bile Türkiye'de Art Director olarak herhangi bir ajansta çalışan birisinden daha çok kazanç sağlıyorum. Dediğim gibi bir araştırmanı öneririm.
2 kişi bu mesajı beğendi.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
UI/UX Designer
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pekala hocam daha detaylı araştıracağım teşekkür ederim tavsiyeniz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ausgleicher Rica ederim hocam.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.