Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Keyifsizm: Pluton logo çalışması |
|
||||
|
||||
Şu aralar üretken dönemimdeyim hangi alanda yoğunlaşıp o konuda uzman olsam bir türlü karar veremedim aklıma ne gelirse o alanda bir şeyler deneyip kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
Konu Ausgleicher tarafından (17 Ağustos 2019, 14:38 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Eğer kazanç elde etmek istiyosan birkaç logo yapıp insanlara çalışmalarını çeşitli derecelerde göstermen gerek. Bunun için ilk etapta referans elde etmen gerek. Kazanacağın ücretler ile de grafik logo tasarımları üzerine eğitim setleri satın alarak bu yolda kendi geliştirebilirsin.
Öğrenci tavsiyesi |
||||
NeArarsan.ORG
SKYPE: live:mesgul1adam LİNK VEYA REKLAM ALIMI YAPILMAKTADIR. |
|
||||
|
||||
Öncelikle teşekkür ederim ^^ iletişim tasarım bölümü kazandığımdan zaten ileride mesleğim olacak o yüzden para kazanmak için acele etmiyorum şuan. Benim için önemli olan şu noktada kendimi bir alanda iyice geliştirip uzman olmak.
|
|
||||
|
||||
An itibariyle benimde üzerine yoğunlaştığım iş olan UX Design yani Kullanıcı deneyimi tasarımı konusunda uzmanlaşabilirsin. Şu anda Product Design ve UX Design sektörde en çok talep edilen hizmetler, eğer işini severek ve profesyonelce yaparsan ekmeğini çok yersin. Bir arayüz tasarımcısı olarak söylüyorum bunları, bende şu anda UX Konusunda uzmanlaşmaya çalışıyorum ve sürekli araştırmalar yapıyorum ve şu anki halimle bile Türkiye'de Art Director olarak herhangi bir ajansta çalışan birisinden daha çok kazanç sağlıyorum. Dediğim gibi bir araştırmanı öneririm.
Konu johntitor37 tarafından (18 Ağustos 2019, 18:33 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
Pekala hocam daha detaylı araştıracağım teşekkür ederim tavsiyeniz için.
|
|
||||
|
||||
Ausgleicher Rica ederim hocam.
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |