lostyazilim
tr.link

Kişisel Blog PSD Tasarımı - Önerileriniz

3 Mesajlar 1.559 Okunma
lstbozum
tr.link

selamim selamim http://mehmetcabar.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Endüstri Mühendisliği
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 104 / 60
  • Ticaret 32, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Kişisel blogum için hazırlamaya başladığım bir temayı sizlere de sunup, görüşlerinizi almak istiyorum.

Daha önce bir tasarım çalışmam dahi olmadı. Bu ilk. Gördüğüm temlardaki güzel yanları kendi tarzımla bir araya getirmeye ve klasik blog temalarından farklı birşeyler yapmak istiyorum. Temanın sadece anasayfasından bir görüntü göstereceğim sizlere.

Birkaç arkadaşa sordum ancak bazı noktalarda düzenlemelere gitmeme gerektiğini söylediler. Bileşen kısımlarını değiştirmeyi ve fonksiyonel bileşenlere uygun olan tasarım yapıcam. Ayrıca üst header alanındaki en çok okunanları biraz görsel yapıcam.

Tekil yazı tasarımı da değişik. Farklı bir çalışmak yapmak istiyorum. O yüzden renk uyumundan sosyal ağ bileşenlerine kadar gördüğünüz hataları yada önerilerinizi sıralarsanız sevinirim. Bu temayı tasarıma döküp küçük bir gelir de elde etmek istiyorum. Kodlamak isteyen arkadaş pm atabilir.

Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
wmaraci
reklam

temapazaricom temapazaricom WordPress Tema Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 22 / 29
  • Ticaret 2, (%100)
sidebarın genişliğini kücültüp ençok okunanları ve yanındakinide sidebara eklersen daha iyi olur üstelik o ilk 2 yazı geniş sonrası 2 sütun olacak şekilde yapmışsın ama o biraz farklı
selamim

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel WordPress Temaları - temapazari.com

rainwood rainwood WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek satış temsilcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad L** T**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
siyah kısımları biraz aç bence. sonrasinda şu 125x125 4 adet kutuyu bence tek adet kutu haline getir. logonun anındaki twitter ve facebook ikonlarını kaldı yanındaki reklam alanını biraz logona yanaştır. aşağıdaki konuşlar kısmındada okuma yorum kısmını yazının alıtına renklı ikonlar ile konumlandır hatta o kisimda bi gif çalışması süper olur bence.

tema sade ama gelişebilir. birde alışılagelmiş temalar düşünüyor herkez bence farklı işler cıkartırsan daha farklı düşünür insanlar.

yanlış anlama sölediklerimi sakın benide biryerlere getiren arkadaslarım hep böle söylemiştir.:)
selamim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al