selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Kişisel blogum için hazırlamaya başladığım bir temayı sizlere de sunup, görüşlerinizi almak istiyorum.
Daha önce bir tasarım çalışmam dahi olmadı. Bu ilk. Gördüğüm temlardaki güzel yanları kendi tarzımla bir araya getirmeye ve klasik blog temalarından farklı birşeyler yapmak istiyorum. Temanın sadece anasayfasından bir görüntü göstereceğim sizlere.
Birkaç arkadaşa sordum ancak bazı noktalarda düzenlemelere gitmeme gerektiğini söylediler. Bileşen kısımlarını değiştirmeyi ve fonksiyonel bileşenlere uygun olan tasarım yapıcam. Ayrıca üst header alanındaki en çok okunanları biraz görsel yapıcam.
Tekil yazı tasarımı da değişik. Farklı bir çalışmak yapmak istiyorum. O yüzden renk uyumundan sosyal ağ bileşenlerine kadar gördüğünüz hataları yada önerilerinizi sıralarsanız sevinirim. Bu temayı tasarıma döküp küçük bir gelir de elde etmek istiyorum. Kodlamak isteyen arkadaş pm atabilir.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sidebarın genişliğini kücültüp ençok okunanları ve yanındakinide sidebara eklersen daha iyi olur üstelik o ilk 2 yazı geniş sonrası 2 sütun olacak şekilde yapmışsın ama o biraz farklı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
L** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siyah kısımları biraz aç bence. sonrasinda şu 125x125 4 adet kutuyu bence tek adet kutu haline getir. logonun anındaki twitter ve facebook ikonlarını kaldı yanındaki reklam alanını biraz logona yanaştır. aşağıdaki konuşlar kısmındada okuma yorum kısmını yazının alıtına renklı ikonlar ile konumlandır hatta o kisimda bi gif çalışması süper olur bence.
tema sade ama gelişebilir. birde alışılagelmiş temalar düşünüyor herkez bence farklı işler cıkartırsan daha farklı düşünür insanlar.
yanlış anlama sölediklerimi sakın benide biryerlere getiren arkadaslarım hep böle söylemiştir.:)
1 kişi bu mesajı beğendi.