4. olan güzel. Turuncu renk daha güzel gider diye düşünüyorum :)
Tabiki bu :)
İlk üçü hatta hepsi süper aslında :)
Güzel renkler kullanmışsın, fakat çalışmayı RGB'mi yoksa CMYK'mı çalıştın? Eğer RGB çalıştıysan CMYK'ya çevirip renkleri birde öyle gör derim.
Orange rengini baskıda istediğin gibi yakalayamazsın. Matbaacı tabiri ile çamur gibi çıkabilir renkler :)
Bana kalırsa mavi olanları kullan birde backgrounddaki yazıların opacity'sini biraz daha düşür ki karma karışık bişey olmasın. :)
Hocam sizden grili birşeyler beklerdim. :D Ama 3. kartvizit gayet güzel olmuş :)
2,1,4,3,5,6 sıralama bu şekil bence.
Tasarımını çok çok beğendim iyi bir şey çıkmış ortaya. Eline sağlık.
Edit; bir çılgınlık yap hepsinden parçalı şekilde bastır ;)
Tasarımını çok çok beğendim iyi bir şey çıkmış ortaya. Eline sağlık.
Edit; bir çılgınlık yap hepsinden parçalı şekilde bastır ;)
Hepsini beğendim, hepsini bastır :p
Şaka bir yana kırmızı olan daha hoş geldi gözüme.
Şaka bir yana kırmızı olan daha hoş geldi gözüme.
1 iyidir.
Hepsi çok hoş ama ben Kırmızıyı seçerdim :)
Siyah daha güzel durmuş bence beyazıt
Hani gri? :(
bence hepsi güzel hepsinden karışık bastır daha güzel olur :D
siyah on numara eğer siyahı yaptırmazsan siyahın psd sini atarmısın yaptırıcam kendime :D
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :) Sevindim beğenmenize her birinden 25 er tane bastırsam yeterli herhalde :)
Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı
Öncelikle Mavi ve siyah hoş durmuş.Arkasında yazan xhtml seo vs yazıları sanırım basılmayacak oraya demo filigranı eklemek yerine öyle yaptın diye düşünüyor ve umuyorum.Klasik kartvizitlerden ziyade güzel bir tasarım olmuş
Evet arka filigranları rastgele attım ve opacity ile pek uğraşmadım.Font ve arkaplan tasarımındaki o yazılarla ilgili bir düzenleme yapmayı düşünüyorum.