-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba 3 Dmax ve Maya ile yapılmış 3d modelleri (örneğin araba, tren ) yapıyorum bunları satmak istiyorum fakat aklıma şöyle bir şey takılı bu modeller oyunlarda ve projelerde kullanılacak çizim yaptıgım programların lisanslı olmaması daha sonra bana sıkıntı yaparmı acaba bu işi yapan ve anlayanlar yardımcı olabilirmi.
yaptıgım modelleri turbosquid.com sitesinde satışa sunmak istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tam ayrıntılı bilmiyorum ama sen yapıyorsun ve sana kim soracak bunları yaptıgın programlar lisanslımı diye orasını bende merak ediyorum ama bence sorun olmaz.
www.mujdatsayar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ordaki kişiler senin hangi programla yaptığını veya programın demo veya lisanslı ürün diye sormazlar . senin çalışmana bakarlar.
:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Sanmam ;) ne de olsa program üzerindeki hazır logoları düzenleme işi yapmıyorsun sıfırdan logolar yapıyorsun :).
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yok bir sıkıntı olmaz şuna dayanarak söylüyorum adeko programını bilirsin orada hazır malzeme tasarlayıp satan arkadaşlarım var yaklaşık iki yıldır bu iş içerisindeler hiç bir sorun duymadım.
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Tabii ki sıkıntı olur, sen bu işten para kazanmaya başladığında ve bunu programların Türkiye görevlilerinden biri gördüğünde kayıtlarda senin adına lisans bulamaz ise bunu kanıt olarak sunarak sana dava açabilir. Bunun bir örneğini Adobe'nin PS programı lisans davasında uyguladıklarını görmüştüm.
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorun yaratır mı yaratmaz mı onu bilmiyorum ama benim tavsiyem, yapacağınız çalışmalardan gelen ücretleri biriktirip lisansı satın almanız. Sonuçta siz bu işten devamlı gelir elde edeceksiniz. Hem kafanızda rahat olur bir sorun yaşar mıyım sorusundan kurtulmuş olursunuz. :)