-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
başlangıç için,
Illustrator idealdir.Diğer hazır programlar gibi 1 günde hemen bir şeyler çıkartalım diye düşünmeyin.Önce programı çözmek gerekir bu da bir kaç ayınızı alabilir.İnternetten derslere bakıp önce program hakkında genel bilgiler edin , kurcalayın bi kaç ay sonra her şey kendiliğinden gelecek göreceksiniz..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence artık birileri profesyonel logo dersleri vermeli diye düşünüyorum. Mantık hazıra konmak değil tabikide sadece öğrenmek. :rolleyes:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar seçimimi şuanlık Illustrator olarak kullanıyorum, neden diye sorarsanız kullanım arayüzü yakın geldi bana.. Yani Corel'e göre daha kolay.. İlerleyen zamanlarda değişebilir bu ama şuanlık tercihim Illustrator :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birkaç ticaret işim var, onlardan sonra eğer yeterli miktarı biriktirebilirsem grafik tablet almayı planlıyorum..
@ SeçkinYılmaz Haklısınız hocam..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte hocam bende o yüzen istiyorum mause ile çizim zor geliyor bana, tablet en iyisi..
Biri almıştı, adam doğru dürüs photoshop kullanmayı bilmiyor ama tablet sayesinde çizim yapıyor işte bütün olay burda bitiyor..
Tablet fiyatlarına baktım da 130 lira cıvarında var ama onlar biraz kalitesiz geldi görünüm olarak bana, 200 liralık var bir tane onlardan düşünüyorum biraz satış yapıp almam gerekiyor.