cmcfilm adlı üyeden alıntı

Başarılar bekliyoruz...

keremsamet adlı üyeden alıntı

Jenerik güzel, nasıl birşey çıkacak ortaya merakla bekliyorum, takipçinim.

Kolay gelsin.

Cappuling adlı üyeden alıntı

Eğer olumlu sonuç olursa takipteyim :)

BilgisayarKilavuzu adlı üyeden alıntı

Hayır jeneriği bile hazır bir demoyla yapmışsın montajlardada hazır demolarlar yaparsan biraz gereksiz olur çünkü çok insan var bu şekilde yapan.Senin biraz daha özgün şeyler yapman gerekir.Ama kesinlikle kötü olarak alma bende bekliyorum montajlarını.Başarılarını bekliyorum.


carlito1914 adlı üyeden alıntı

Güzel bir şeye benziyor after effect ile yapılmış heralde ders varsa ben varım öğrenmenin yaşı yoktur. ;)




Merhaba arkadaşlar ne zamandır video montaj derslerine başlamayı düşünüyordum , fakat okul yüzünden bir türlü fırsat olmuyordu.Sonunda derslere başlama fırsatı elime geçti.İlk olarak ufak bir intro nasıl yapılır? Bunu öğreneceğiz.



Video montaj derslerimizde kullanacağımız program ve program hakkında bilgiler için önceden yazmış olduğum yazıya göz atabilirsiniz.



Kullanacağımız programı indirip kurduysanız.Artık herşey tamamdır.Aşağıda sizler için çekmiş olduğum ders videosu bulunmakta , tavsiyem 720p kalitesinde izlemeniz.Diğer türlü birşey anlayacağınızı sanmıyorum.O kadar zor bir program olmadığı için sürekli yazarak anlatmadım.



Programın gayet şık bir arayüzü var ve gayet basit.Bu yüzden başlangıç olarak bu programı ön gördüm.



Buyrun Ders Videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=7tc_7gWopGs

Bundan sonraki ders video yavaşlatıp , hızlandırma olacak..Takıldığınız herhangi bir yer olursa yorum yapabilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olurum.

KAYNAK: http://muratbuyukbas.com/intro-nasil-yapilir-ders1/