Çalışmadan daha çok introyu beğendiğimi söyleyebilirim :) naçizane parçalı görüntü 3D tarzı olsa sanki daha derin bir izlenim katabilir diye düşünüyorum.
Çalışma gerçekten güzel , şu kare şekilleri yerli yerinde kullandığınız için çok güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Diğer çalışmalarınızı görme dileğiyle , başarılar dilerim :)
@Sencron , konuyu açan arkadaşımız çalışma hakkında yorum istemiş intro hakkında değil.
Çalışma gerçekten güzel , şu kare şekilleri yerli yerinde kullandığınız için çok güzel çalışmalar ortaya çıkıyor.
Diğer çalışmalarınızı görme dileğiyle , başarılar dilerim :)
@Sencron , konuyu açan arkadaşımız çalışma hakkında yorum istemiş intro hakkında değil.
konu hakkında farklı bir yorum mu yapmışım hocam, çalışmasını beğendiğimi ve "bence" olan kısmını dile getirdim. İntroda hoşuma gitti ve ayrıca belirtmek istedim bunda ne gibi bir sıkıntı gördünüz anlamadım? :rolleyes:
Çalışma gerçekten güzel , şu kare şekilleri yerli yerinde kullandığınız için çok güzel çalışmalar ortaya çıkıyor.
Diğer çalışmalarınızı görme dileğiyle , başarılar dilerim :)
konu hakkında farklı bir yorum mu yapmışım hocam, çalışmasını beğendiğimi ve "bence" olan kısmını dile getirdim. İntroda hoşuma gitti ve ayrıca belirtmek istedim bunda ne gibi bir sıkıntı gördünüz anlamadım? :rolleyes:
Konu dışında bir yorum değil hocam sonuçta arkadaşımız videosundada belirttiği gibi çalışması hakkında yorum istemiş. Lütfen konuyla daha alakalı yorumlar yazın. Son zamanlarda alakasız yorumların sayısı arttı.
Çalışması hakkındaki yorumum gayet açık olumlu veya olumsuz... Konu ile "ilişik" olduğunu düşüyorum, forum kurallarına aykırı etik olmayan veya daha farklı düşündüğünüz bir konu varsa rapor edebilirsiniz...
Çalışması hakkındaki yorumum gayet açık olumlu veya olumsuz...
Konu ile "ilişik" olduğunu düşüyorum, forum kurallarına aykırı etik olmayan veya daha farklı düşündüğünüz bir konu varsa rapor edebilirsiniz...
Arkadaşlar abartmayalım bence rapor falan ne alaka :D Herkesin farklı görüşleri olabilir @fenomeno da haksız değil intro ne alaka onu bende anlamadım :)