lostyazilim

Scriptim için yaptığım tasarımım

25 Mesajlar 4.491 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mertkaan mertkaan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek YAPI RESSAMI
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 48 / 81
  • Ticaret 7, (%100)
tek renk iyi olmamış

wmaraci
reklam

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Arkadaşım sizin gibiler yüzünden internetde bi ton dandirik site doldu.Daha doğru düzgün birşey çıkarmadan hemen nereye atlıyorsun kurumsal tema yapmaya ? Bu şekilde yaptıklarınız yüzünden geriliyor bu işler.Sizin gibiler yüzünden insanlar web sitesi yaptırmıyor...Bilmiyorsanız karışmayın paint'den yaptığınız temaya birde yorum istiyorsunuz burda ki boş insanlarda "çok güzel olmuş" diyip geçiyor.Vasat..

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Arkadaşım sizin gibiler yüzünden internetde bi ton dandirik site doldu.Daha doğru düzgün birşey çıkarmadan hemen nereye atlıyorsun kurumsal tema yapmaya ? Bu şekilde yaptıklarınız yüzünden geriliyor bu işler.Sizin gibiler yüzünden insanlar web sitesi yaptırmıyor...Bilmiyorsanız karışmayın paint'den yaptığınız temaya birde yorum istiyorsunuz burda ki boş insanlarda "çok güzel olmuş" diyip geçiyor.Vasat..

Hocam kesinlikle haklsınız. Baktım tasarıma, adam "grisi güzel" diyor. Bu insana sorarlar. Neresi güzel? artıdan yapılmış hiçbir şey yok. Renk düzeni, desen yok. Font uyumlu değil. Tasarımda baştan düzen yok. Menü en klasik menü. Şu tasarıma 10 sene önce güzel derlerdi. O kadar güzel tasarımlar geliyor, daha kötü yorumları görüyoruz. Şimdi şu tasarıma yapılan yorumlara bakın. Acaba bu yorumları yaparken düşünüyorlar mı?

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

stiltasarım adlı üyeden alıntı

Hocam kesinlikle haklsınız. Baktım tasarıma, adam "grisi güzel" diyor. Bu insana sorarlar. Neresi güzel? artıdan yapılmış hiçbir şey yok. Renk düzeni, desen yok. Font uyumlu değil. Tasarımda baştan düzen yok. Menü en klasik menü. Şu tasarıma 10 sene önce güzel derlerdi. O kadar güzel tasarımlar geliyor, daha kötü yorumları görüyoruz. Şimdi şu tasarıma yapılan yorumlara bakın. Acaba bu yorumları yaparken düşünüyorlar mı?

Bu yorumları yapan arkadaşların tek amacı 1 fazla mesaj sayısının olması.Foruma böylelerine sokmamalı.Diyorum ya vasat.Bu yorumu yazanlar şu forum ortamını,böyle tasarım yapanlarda web dunyasını bitirdi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

Bu yorumları yapan arkadaşların tek amacı 1 fazla mesaj sayısının olması.Foruma böylelerine sokmamalı.Diyorum ya vasat.Bu yorumu yazanlar şu forum ortamını,böyle tasarım yapanlarda web dunyasını bitirdi.

Haklısınız hocam. http://wmaraci.com/forum/grafik-tasarim-genel/yeni-portal-tasarimim-renkliportal-91778.html Hocam bakın, şurada yapmış olduğum bir tasarım var. Sefa Uygun aglı üyenin yaptığı yoruma bakın. Sonra gelip bu tasarımdaki yorumlara bakın. Valla üzülüyorum böyle görünce.

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Haklısınız hocam. http://wmaraci.com/forum/grafik-tasarim-genel/yeni-portal-tasarimim-renkliportal-91778.html Hocam bakın, şurada yapmış olduğum bir tasarım var. Sefa Uygun aglı üyenin yaptığı yoruma bakın. Sonra gelip bu tasarımdaki yorumlara bakın. Valla üzülüyorum böyle görünce.

Öyle adamlara böyle tema işte.Öyle şişeye böyle kapak böyle göze böyle çapak demişler.Kimse objektif veya iyimser değil.Ya kıskanarak yada başkalarının ilerlemesini istemeyerek yorum yaparlar.Objektif olanlar artık birşeyleri aşmış birşeyleri öğrenmiş olanlar ise yorum yapmaktan kaçınıyorlar.Seviyeyi de biliyor çünkü..Eşitlik konusu biraz değişmeli.Sizin temanızla bu tema aynı kişiler tarafından değerlendirilmemeli.

• Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

Öyle adamlara böyle tema işte.Öyle şişeye böyle kapak böyle göze böyle çapak demişler.Kimse objektif veya iyimser değil.Ya kıskanarak yada başkalarının ilerlemesini istemeyerek yorum yaparlar.Objektif olanlar artık birşeyleri aşmış birşeyleri öğrenmiş olanlar ise yorum yapmaktan kaçınıyorlar.Seviyeyi de biliyor çünkü..Eşitlik konusu biraz değişmeli.Sizin temanızla bu tema aynı kişiler tarafından değerlendirilmemeli.

Teşekkürler hocam ama bu yorumları görünce sinir bozuluyor insanın. Bu yorumları yapan kişiler takip edilmeli, devam ederlerse uzaklaştırılmalılar şahsi görüşüme göre.

• Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

Teşekkürler hocam ama bu yorumları görünce sinir bozuluyor insanın. Bu yorumları yapan kişiler takip edilmeli, devam ederlerse uzaklaştırılmalılar şahsi görüşüme göre.

Haklısınız ama yönetim bu yorumları normal görüyor..Daha fazla konuyu yukarı taşımayalım.Şu temayı 450+ kişi gördü..

XLifeDesign XLifeDesign Exclusive Creative Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Graphic & Web Designer
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 152 / 162
  • Ticaret 1, (%100)
Bunu yapan kör oldu

www.enesaktas.com - Tasarımcının Not Defteri

neler yapmışım? == www.be.net/ensaktas

spinabifida spinabifida Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 440
  • Beğeniler 46 / 89
  • Ticaret 0, (%0)
Böyle cırtlak pembe olan kurumsal site hiç görmedim. Gri olan da iç karartıyor. Hoş gelmiyor göze. Tabi bunlar benim görüşüm. Başkasına güzel görünebilir.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al