lostyazilim
tr.link

Sitemin Yeni Logosu Görüşleriniz?

29 Mesajlar 3.693 Okunma
lstbozum
tr.link

zekuda zekuda Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba arkadaşlar web sitemize yeni bir logo tasarladık görüşlerinizi alabilirmiyim;)

wmaraci
reklam

Perseus Perseus Kiss of DESIGN Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Front End Designer/Developer
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 15 / 10
  • Ticaret 3, (%100)
Açıkcası artık bunların reklam amaçlı hareketler olduğunu düşünüyorum. Bir iconun yanına yazdığınız yazıyı herkese göstermekteki amaç nedir ? Hadi profesyonel çizimler yapıpta sorsanız başka. Herkes çıkıp kendi sitesinin logosunu buraya koyarsa ohoo. Yeter artık forum yöneticileri bir dur desin şu işe.

keremg keremg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)

Perseus adlı üyeden alıntı

Açıkcası artık bunların reklam amaçlı hareketler olduğunu düşünüyorum. Bir iconun yanına yazdığınız yazıyı herkese göstermekteki amaç nedir ? Hadi profesyonel çizimler yapıpta sorsanız başka. Herkes çıkıp kendi sitesinin logosunu buraya koyarsa ohoo. Yeter artık forum yöneticileri bir dur desin şu işe.

Bir bakıma katılıyorum bu yoruma.Son zamanlarda bu şekilde konu açanlar çok arttı.Ancak ne varki logoyu amatör olarak çizip paylaşanlara birşey diyemem..

acemiphoto acemiphoto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 41 / 50
  • Ticaret 0, (%0)
Ben size katılmıyorum.Burada arkadaşımızın amacı olumlu tepkiler almak yani kendini tatmin etmek.İnsan yeni bir şey yapınca bunu başkalarına da göstermek istiyor.
Siz buna karşı olabilirsiniz.Ama bunu buraya yazmamalısınız.Yöneticilerden birine mesaj atıp bu tür konulardan sıkıldığınızı ,bunların reklam kokan hareketler olduğunu düşündüğünüzü söyleyin.
O zaman bu mantığa göre forumda birçok konu çeşidi yasaklanacak.Bu konulara bakanlarda forumdan soğuyacak.
Ben de sükunetimi bozdum.
zekuda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

Perseus adlı üyeden alıntı

Reklam amaçlı algılıyor olabilirsin ben kimseye zorla siteme girin demiyorum.Logoya baktırmak için zorunlu olarak logo bu linkte bakarmısınız vb kelimeler kullanmıyorum sen kendinde siteye girmeye zorunluluğu hissediyorsan sorun sende arkadaşım.

keremgokdere adlı üyeden alıntı

Bir bakıma katılıyorum bu yoruma.Son zamanlarda bu şekilde konu açanlar çok arttı.Ancak ne varki logoyu amatör olarak çizip paylaşanlara birşey diyemem..

Sadece görüş olmak istemiştim konuları nerelere çektiniz :) neden beni buluyorsunuz :rolleyes:

keremg keremg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)

acemiphoto adlı üyeden alıntı

Ben size katılmıyorum.Burada arkadaşımızın amacı olumlu tepkiler almak yani kendini tatmin etmek.İnsan yeni bir şey yapınca bunu başkalarına da göstermek istiyor.
Siz buna karşı olabilirsiniz.Ama bunu buraya yazmamalısınız.Yöneticilerden birine mesaj atıp bu tür konulardan sıkıldığınızı ,bunların reklam kokan hareketler olduğunu düşündüğünüzü söyleyin.
O zaman bu mantığa göre forumda birçok konu çeşidi yasaklanacak.Bu konulara bakanlarda forumdan soğuyacak.

Sizde haklısınız ama ben amatör olarak çizip logonun veya tasarımın eksik yönlerini soranlara birşey diyemem.Fakat insan başkasının tasarladığı logoyu yayınlayıp kendini tatmin etmek istesinki?? Benim karşı olduğum konu işte tam olarakta bu ;)

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim. İnsan bir tepki alınca seviniyor kötü olduysa hatasını buluyor ve birdahakine daha güzel çalışmalar çıkartabiliyorlar bu işler acemilikle başlar zaten bizde yeni yeni öğreniyoruz elimizden geleni yapıyoruz herkez anasının karnında öğrenmiyor bir emek harcıyoruz ki bunun karsılıgındada yorum istedik ama konuları farklı yerlere çektiler çok güzel bir açıklık getirmişsin bir kez daha teşekkür ediyorum.
acemiphoto

kişi bu mesajı beğendi.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

Ben size katılmıyorum.Burada arkadaşımızın amacı olumlu tepkiler almak yani kendini tatmin etmek.

Amaç kendini tatmin etmekse bunun farklı yolları var. Burası kendini tatmin etmek için değil, yardımlaşmak için kuruldu. Ben de "Bu nasıl olmuş?" şeklindeki konulara karşıyım.
Perseus

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

keremgokdere adlı üyeden alıntı

Sizde haklısınız ama ben amatör olarak çizip logonun veya tasarımın eksik yönlerini soranlara birşey diyemem.Fakat insan başkasının tasarladığı logoyu yayınlayıp kendini tatmin etmek istesinki?? Benim karşı olduğum konu işte tam olarakta bu ;)

Başkasının tasarladığı logo derken neyi kastediyorsun sadece taz ı buldum editledim gerisi benim tasarımım fireworks ve psd fireworks öyle bir türk bayrağı yapmak çok zor değil :) Yazılarda teferruat zaten font u seçiyorsun yazıyorsun başkasının lütfen yazarken düşünerek yazın.

acemiphoto acemiphoto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 41 / 50
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam burada arkadaşın düşüncesinin sizin http://wmaraci.com/forum/wordpress/yeni-temami-gelistirmeye-deger-goruyor-musunuz-35373.html konunuzdaki amacındaki amacınızdan farklı bir amacı yok.Siz de fikir almak istemişsiniz arkadaş ta fikir almak istiyor.
zekuda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al