-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web arayüz tasarımı için ( Mobil uygulama dahil ) hangi programı öneririsiniz? Profesyonel olarak çalışan arkadaşlara sormak isterim. Sıfırdan tasarım öğrenmeyi düşünüyorum hangisi ile başlamam mantıklı sizce?
https://bloghocaniz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Hizmetler
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Photoshop ile iskeleti oluşturursunuz, Illustrator ile içeriği. Udemy'de Photoshop ve Illustrator dersleri bulunmakta, tavsiyem Photoshop ile başlamanız, eğitimi tam anlamıyla* tamamladıktan sonra Illustrator öğrenmeniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sukru
Grafik Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
İstediğinle istediğini yaparsın ancak eskiye gitmenin hiç bir mantığı yok. En uygun programın eskiden Photoshop veya Sketch olması sebebiyle bunlar kullanılıyordu. Photoshop'un kullanılma sebebi Sketch karşısında bir rakibin olmamasıydı. Adobe XD'yi çıkarttığı için artık böyle bir problem de bulunmuyor.
Sketch veya Adobe XD ile arayüz tasarımlarını gerçekleştirebilirsin.
Diğerlerine bulaşmana gerek yok. Ek olarak Adobe XD vector-based iken Photoshop vexel'dir. Yani Photoshopta bir tasarımı çizdikten sonra şurasını büyülteyim deme gibi bir olayın yok tekrar çizeceksin, sadece arayüz yapacaksan Illustrator'ün detaylarına inmene de gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Profesyonel olarak bir arayüz tasarımı için hiç Photoshop ve(ya) Illustrator'a bulaşmadan Adobe XD ile işi halledebiliyoruz doğru mu anladım? Amacım ileri de yapacağım işleri tüm diğer grafik tasarımcılarla rahatlıkla paylaşabiliyor olmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlaşıldı. Önce Photoshop ile başlayarak sonrasında Adobe XD ile devam edeceğim. Teşekkürler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı şekilde bende Adobe XD kullanıyorum kesinlikle de öneririm.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
udemy de uygun fiyatlı kurslar var fırsatı yakalarsanız çok yararlı bir eğitim olur sizin için.