Bu sene düzenlenen 12. Kırmızı Ödülleri beni oldukça üzdü. Konseptinden tutun da verdiği ödüllere kadar… (Konuya yabancı olanlar lütfen burdan buyursun: TBWA&Kırmızı Ödülleri)
Aşağıda inceleyeceğiniz tüm işlere ödül verilmiştir. Şaka gibi değil mi? Reklamcı ya da biz her ne naneysek araştırmak zorundayız arkadaşlar. Didik didik araştırıp fikrin orjinalliğinden emin olmak zorundayız. Ha araştırmıyor muyuz? Araştırıyoruz. Blog blog, site site gelen brief’e en uygun işi kıyıdan köşeden bulup müşteriye çakabilmek için. Kimse inkar etmesin ama böyle!
Takdiri siz kıymetli okuyucularımıza bırakıyor ve aferin çocuklar, yine efsane çakmışsınız diyorum!
Hürriyet Özel Ödülü
Rafineri
Fikri Alem
Concept İstanbul
Saatchi İstanbul
Svstudios Ankara
Svstudios Ankara
Alakazam Ajans
Kaynak: http://fikircok.net/12-kirmizi-odullerinde-gelisine-cakanlar-kategorisi-kazananlari-tebrikler-cocuklar.html
Bazı resimlerdeki sıkıntıyı çözemedim şahsen, onların yorumunu size bırakıyorum. Göremediğim bir şey varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Ancak özellikle alakazamajans ürünlerine esinlenmiş bile diyemiyorum, yazık. Hele son resim beni benden aldı :)