12 Monkeys izleyicilerle ilk defa 1995 yılında başrolünde; Brad Pitt ve Bruce Willis’in yer aldığı bilim kurgu konulu bir film olarak izleyicilerle tanışmış ve 160 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmişti. O zamanlar yüksek sesle konuşulmaya başlanan bu film, Syfy kanalınca dizi olarak ekranlara taşınacak. Ocak 2015’te ekranlarda yerini alması beklenen dizi, tanıtım fragmanıyla ses getirdi. 12 Monkeys ismi gibi, konusunu da filmden alacak. Ayrıca 12 Monkeys, Noah Bean, Kirk Avecedo gibi ünlü oyuncuları bünyesinde barındırıyor.

12 Monkeys’in (filmin) konusu; ölümcül bir salgın dünya nüfusunun bir çoğunu yok etmiş geriye kalanlar ise bu salgından korunmak için yaşama mücadelesi vermektedir; James Cole karakterinin bu virüsün daha yayılmadan önlemek amacıyla geçmişe zaman makinesi ile dönüş yapmasını ve bu salgını önlemeye çalışmasını konu edinmiştir. X-men’in son filmi olan Days of Future Past, bu senaryo ile olan benzerliğinden dolayı, filmin daha teknolojik bir hali diyebiliriz. Syfy kanalı tarafından aynı konu ile ekranlara taşınacak olan 12 Monkeys, konusu itibariyle üzerinde oynamalar yapılmaya müsait bir dizi olacağa benziyor. İlk sezonu 12 bölüm olarak açıklanan dizinin hikayesini; Travis Fickett ve Terry Matalas üstlenmiş.

2015’in merakla beklenen yapımlarından olan 12 Monkeys, Syfy imzası altında izleyicilerle buluşacağı günü bekliyor. Adından şimdiden söz ettirme başlayan dizinin, ne kadar ilgi göreceğini ise zaman gösterecek.

Fragman:




Kaynak: http://www.dizimerkezi.net/12-monkeys-tanitim/