ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Gökhan Gönül istediği kadar açıklama yapsın. Bu ülkenin çoğu insanı biliyor ki o sene Fenerbahçe kulübü şike yapmıştır.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fenerli futbolcular ve antrenör istediği kadar kanırtsın, karşısındaki takım oynamadıktan sonra ne fark eder? :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Türk futbolunun bu hale gelmesinde etkili birkaç kişi var bence bunlar arasında hem Fenerbahçeli hem de Galatasaraylı yöneticiler var. Ben fanatik GALATASARAYlıyım. Ama artık gerçekten bıktım. Birkaç kendini bilmez kendini taraftar sanan kişiler yüzünden bu haldeyiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Türkiye'de şike yapmayan takım var mı? :) A'dan Z'ye hepsi alenen yapmış olmasa da emin olun dolaylı olarak şike olaylarına karışmıştır. Aksini iddia eden yalan söyler zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fenerbahce'li olarak tek sozum bu pankarata
Pankarti acanlar adamsa dobraysa serefliyse
92-93 sezonu sampiyonu Besiktas diye pankart acsinlar..
Vahap beyaz ahmet cakar sereflisin galatasaray :)
ChuckBartowsKi
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tamam dostum açsınlar..
Ek Olarak: Tamam dostum açsınlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
galatasaray şampiyon olmuş ama mutlu olamamış nedense. geçen sene son haftada Fenerbahçe maçı öncesinde "bu lig kirli" diye bağıranlar, 1 gün sonra beraberlikle kendileri şampiyon olduktan sonra "temiz lig" ilan etmişlerdi. demekki şike renkten renge değişiyor bu ülkede.
bu pankartta tıpkı geçen hafta Fenerbahçe maçında yenildikten sonra çırpınan, provoke etmeye çalışan galatasaraylıların kupa finali öncesi aynı şekilde ortalığı gerip Fenerbahçeye zarar verme düşüncesidir. Yazık sonra taraftarlar neden ölüyor diyoruz. Böyle sorumsuz insanlar yüzünden işte.
hala şampiyonluğu müzedeki bir kupa olarak görenler var. trabzonspor haksız yere tarihinde ilk defa şampiyonlar ligine gidip, lig ve avrupa gelirleri kendilerine verilmiştir. mehmet ali aydınlar sayesinde. ki bu kişide Fenerbahçe nin avrupa kupalarına katılması durumunda 45 milyon dolarlık zararı cebinden ödeyeceğini açıklamıştı. şimdi nerde? kayıp. bu arada trabzonspor bir ara kümede kalma hattında mücadele verirken Fenerbahçenin avrupa finalinin kapısından dönmeside ilahi adalet herhalde.
Ama şaşırmıyorum. Emenikenin para saydığı görüntüleri haftaya yayınlıyorum diyip aylarca erteleyerek gündemi meşgul tutarak insanlara Fenerbahçe suçlu gibi gösterildi. Bu haberi yapanın sözlerine inananlarla zaten tartışarak zamanımı bile boşa harcamam. Görmek istemeyene ne söylesek ne göstersek boş.