-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zargana adlı üyeden alıntı
Ben 9 yaşında He-Man ya da Voltran olmak istiyordum büyüyünce. Yahu o yaştaki çocuk ileride ne olacağına karar verecek bilince nasıl erişecek de okuyacağı okulu seçebilecek. Kaldı ki daha 8 yıllık eğitimde bile adam gibi eğitim veremezken 12 yıl eğitim verebileceğiz?
:D :D arkadaşım, tabiri caizse salldım çayıra mevlam kayıra olursa 25-30 da da aynıdır...
Kitap Ajansı & ATMCgrafik
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sorun 4+4+4 değil veya şu anki eğitim sistemi de değil, esasen sorun ne şartlarda olursa olsun, okullarımızda eğitim verilememesidir. En azından ben bunu görüyorum... Sakın öğretmenler beni yanlış anlamasın, bir sınıfta 50 -70 öğrenci olursa ben eğitim vermek değil konuşmak dahi istemem. Eğitim sisteminden önce eğitim koşullarını iyileştirmek gerek, lakin burası Türkiye ve her zaman işler tersten başlar. [ ALIŞTIK ]
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO | Bilişim | Elektronik | Özgün Makale - Tanıtım Yazısı Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizim ülkemiz için geç kalınmış bir uygulama.
Dışarıda bir çok cahil, eğitimsiz insanlar bulunmakta.
Bu uygulamayla "liseli" tabiride sona erecek gibi görünüyor. :)
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çocukların kafalarında henüz geleceğe dair hiç bir şey oluşmamışken mesleki eğitim anlamsız görünüyor. Sonuçta çocuklar ailelerinin seçtikleri mesleğin eğitimini görecekler, ve ilerde kendi mesleklerine karar verdiklerinde büyük sıkıntılar yaşayacaklar ve başarıları düşecek.