EpicZ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nerede özgürlük savaşçıları , nerede feryat çığlıkları ? Nerede o insan hakları diyen batı ? Ah ah aç gözünü kardeşim, oyuna gelme kardeşine sahip çık, ülkeni karıştırmak isteyenlere de prim verme.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ulkede bence demokrasi yok. Asilmak bana cag disi geliyor. Ilk once seriyati kaldirsinlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
La havle vela kuvvete "cadde media" şimdi bunun şeriatle ne alakası var, Amerika demokrasi ile yönetiliyor ve Amerikada da idam cezası uygulanıyor . Bumudur yani "ilk önce şeriatı kaldırsınlar"
bana kalırsa bu konuya yaptığın yorum tamamen konuyu provake etmek
5 kişi bu mesajı beğendi.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir insanın suçu ne olursa olsun idam cezasına çaptırılmaları kesinlikle yanlış bence bunun ne din nede inanç ile bir alakası olabileceği görüşündeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cadde Media adlı üyeden alıntı
Amerika'da işleyen demokrasi mısırda var mı ilk önce onu sor kendine. Bende görüşümü yazdım. İster dinsiz de ister ateist. Ama yobazlıktan iyidir.
Not: Yobazlık Bütün doğruların, kendisinin düşündüğü gibi olduğunu sanan, bu düşünceleri de etrafına kabul ettirmeye çalışan, kendini aydınlar sınıfında gören tip
Bu yazımda kimseye yönelik yazmadım. Haberiniz olsun.
Yani anlaşılan yobazlık sadece dindar kesimi değil kendini çok ilerici ve aydın gorup ,farklı zümreden insanların görüşünü görmezlikten gelenlerede deniyormus,
Bu arada Birisinin dinsiz yada ateist olması ne beni nede başkasını ilgilendirir
Suçsuz yere insanların öldürülmesini değil oradaki yönetim şeklini elestirmende manidar
3 kişi bu mesajı beğendi.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)