brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rednoize adlı üyeden alıntı
Yani kimse inanmasada, yavaş yavaş uysallaşıyor ve uykuya dalıyoruz. Gün gelecek savaşın içinde olacağız ve bunun farkında bile olmayacağız.
Duyarsızlaşma
Bireyin aşırı üzüntü, acı, sevinç gibi iç uyarıcılarla tekrar tekrar karşılaşması sonucunda önceleri gösterdiği duygusal davranışın zayıflama durumudur.
Artık bıktık. Başımız sağolsun.
coder, bike rider, hobbyist photographer
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim Firması Sahibi
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kusura bakmayın o saldırı yapan hayvanların zaten allah be... versin, ama asıl daha önemli bir konuya değinmek istiyorum. Doğma büyü İstanbul/Beşiktaş'ta ikamet ediyorum ve böyle bir gün de 2 defa polisi ve valiyi aramak zorunda kaldım, nedeni ; 2 şerefsiz oğlu şerefsiz condrad ve kempenskide düğünleri var diye yasak olmasına rağmen havayi fişek attılar tabi polis ve valilik ratafından durum kısa sürdü, tamam evlilik güzel bir olay 12.12.2012 de benim de nikahım var ama böyle bir güne denk gelse bırakın havayi fişeği nikahı bile ertelerim.
Madem milliyetçiyiz neden bu şerefsizler bu üzücü vahim durumda sanki bayram yaparcasına havayi fişekle boqtan evliliklerini kutlarlar. Saldırı yapanlar kadar bu duyarsız cahil şerefsizlerinde Allah Be... versin :mad:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**