-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar iyi akşamlar bir kaç sorum olacaktı. Şimdi ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim. Bizim 2 yıllıklara direk geçiş hakkımız var.Onun haricinde ben açık öğretim de okumak istiyorum.Nasıl olacak bu iş 2 üniversiteyi birlikte okuyabiliyormuyuz yada açık öğretim hangi puan türü ile alıyor ? bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlermi rica etsem ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aynı anda hem açıköğretim hem örgün öğretim okuyabilirsin.
Açıköğretime başvurabilmek için YGS'den barajı geçmen yeterlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İstediğin bölüme kayıt yaptırabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
“13. Türkiye’de Yükseköğretim Programlarına Kayıt Yaptıramayacak ve Eğitime Devam Edemeyecek Olanlar” kısmında “Yükseköğretim Kurumlarında aynı alanda iki ön lisans veya iki lisans programına (örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim programlarının kontenjan sınırlaması olan) kayıt yapılamayacağına ve eğitime devam edilemeyeceğine ilişkin 22.09.2011 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul kararı uyarınca bu durumdaki adaylar yükseköğretim programlarına kayıt yaptıramazlar. Bu nedenle bu durumdaki adaylar 2012-ÖSYS’ye katılsalar bile belirtilen istisnalar dışında yükseköğretim programlarına yerleştirilmeyecekler, bu durumları bilinmediği için yerleştirme ve kayıt işlemi yapılanlar ise bundan doğan bütün haklarını kaybedeceklerdir.”
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Okuyabilirsin ama şöyle yap daha rahat olur. 2 senelik bitir sonra açıköğretime yazıl, o başladığın 4 senelik okula 3. sınıftan başlıyorsun. 2 senede onu okuyup . 2 adet diploman oluyor.