Bir grup gönüllü tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan (facebook) “Ağrı Gelecek Nesil Üşümesin Yardım Projesi” adıyla açılan sayfaya ilgi çığ gibi büyüyor. Gönüllülük esaslı projeyi organize eden Özgür Yolcu yaptığı açıklamada hiçbir siyasi oluşumla bağlantılarının olmadığını ve kesinlikle maddi yardım kabul etmediklerini kentimizin iklim koşullarının göz önüne alarak sosyoekonomik anlamda zor durumda olan geleceğimizi teşkil edecek çocuklarımızın üşümesinin önüne geçmek adına bir etkinlik başlattıklarını ifade ederek bu etkinliğin daha sonra dernekleşmesi için çalışmalarda bulunduklarını bu çabalarıyla yarınımız ve umudumuz çocuklarımızın eksikliklerini gidermeyi amaçladıklarını söyledi.
Yolcu; bu projede bizimle birlikte olmak isteyen ve çocuklarımıza yardım eli uzatmak isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımızdan kampanyanın kesinlikle maddi yardım kabul etmediğini yardımların giyecek,kırtasiye malzemesi,ayakkabı vb. ihtiyaçlar üzerinden karşılanması yönünde duyarlılık göstermelerini bekliyor. Ağrı şehir merkezinden yapılacak yardımların Bulut İş Merkezinde faaliyet gösteren Menar Mental Aritmetik adresine teslim edilmesi il dışından katkıda bulunacak olanların da kargo yoluyla yine aynı adrese kargo ücretleri de ödenmesi koşuluyla gönderebileceklerini söyledi.
Ağrı’nın geleceğini kucaklamak isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımızın bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Kampanyanın iletişim adresi olan “Ağrı Gelecek Nesil Üşümesin Projesi” sayfasından ihtiyaçları ve çalışmaları takip edebilirsiniz.

Kaynak