-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısın, üslup konusunda. Ama tartışmamız gereken şey üslup ya da düşünce değil. Ciddi anlamda bir beyin yıkama söz konusu. Tek iki soru soracağım. Neden diğer dinlerde din bu kadar baskın olmamasına rağmen daha kültürlü ve etik yaşıyorlar? Ve sizce İslam yerine Hristiyanlığa geçmiş olsaydık şu an bu ülkenin hali böyle mi olurdu? Sanayileşmeyi bile yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz. İstanbul' un çevresi atık dolu. Balıklar ölüyor. Her şeyi bırak, o atıklı sular buharlaşıp bize yağmur olarak dönüyor. İleride kanserde tavan durumu yaşayacağız. Biz yaşamasak bile çocuklarımız yaşayacak, ya da onların çocukları. Ama birileri yaşayacak. Niye böyle bir şeye sebep olalım? Niye hastalıklar gittikçe artıyor sanıyorsunuz? Bu ülkeyi tamamen bir çöplüğe çeviriyorlar. Avrupa' yı şahane görmüyorum, sadece bir kıyaslama yapmanızı istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İşte maalesef hep kötü referanslar var önümüzde, bu toplum hep dini değerler üzerinden sömürüldü, bende inançlı bir insanım neden körü körüne bağlı değilim bu çarpık siyasete? Yani doğruyu yanlışta aramayın, referans gösterdiğiniz insanlar sömüren tiplerse burada dinin ne günahı var. Adam dini sözler ve ayetlerle bu halka sesleniyor, bu tabiki yanlış, oy devşirmekten başka birşey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alkol kullanmayan bir kişi olarak, kişisel olarak güzel bir düzenleme olduğunu düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ekşi sözlükten bir yorum:
siz yasak masak bosverin, padisah ozentisi degil bizzat padisahin kendisi bile uygulatamadi bu memlekette alkol yasagini, o kalkar zaten de; nasi amerika'da alkol yasagi donemi kendi zenginlerini yaratti, bizde de saat 10dan sonra kacak icki satisina ilk giren voleyi vurur. krizi firsata cevirin, goreyim sizi hadi.
1 kişi bu mesajı beğendi.