stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, lise 3e gececek ogrenci icin ankarada dersane bakiyoruz.
Ablam Nesibe aydin dersanesine gitti (2. Senesinde gitti duz lise mezunu) suanda bilgisayar muhendisligi okuyor ankarada.
Nesibe aydin sinavsiz almiyor, yazin yapilan sinavlardada ogrenci antremansiz oldugundan yapamiyor. Hangi dersaneyi onerirsiniz. Kizilay ve etlik icin? Buro tipi dersane mi yoksa buyuk dersaneler mi. Abdullah murside a.l'de okuyan ogrenci icin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Finali önermem hocam 10. Sınıftayken gitmiştim hiç memnun kalmadım. Zaten durumu iyi olan öğrenciyle ilgileniyorlar. Düşük olanı yükseltme gibi bir çalışmaları yok.
2. Senemde Fen Bilimleri ile istediğim bölüme girdim.
Wordpress Hizmetleri | Skype: mert50356
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
İzmirde Karşıyaka şubesi hocam Ankara değil.
Wordpress Hizmetleri | Skype: mert50356
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben şuanda 12.sınıfım üniversiteye hazırlanıyorum.Final dershanesine gidiyorum.11.sınıfa yazılan arkadaşlarım var.etlik final'i öneririm hocaları çok iyi.ayrıca öğrenmek istemeyene istese de bişe öğretemezsin.abdullah mürşid de okuyosan bir sorun olmaz.yani seni zorlayacağını sanmam temelin varsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
evet bnde etlik finaldeyim.eğer merkezi yer olup olmadığını düşünürsen iş uzar.bence çok araştırmamak lazım.sonuçta final dershaneleri.etlik final gerçekten iyi hocaları olsun ilgi olsun.zaten böyle araştırıyosan kafanda bir kaç dershane vardır.yanına velinide al git bir konuş dersler hakkında hocalar hakkında her türlü bilgi veriyorlar.