lostyazilim
tr.link

AÖF Bütünleme Sınavı Olması İçin Destek OL

4 Mesajlar 1.247 Okunma
acebozum
tr.link

Telepoon Telepoon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Danışman
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 10 / 34
  • Ticaret 1, (%100)
Değişen Açık Öğretim sistemi sonrası, Anadolu Üniversitesinden yapılan açıklama ile yeni sistemde bütünleme sınavı olmayacağı bildirildi. Bu karar bir çok öğrenci topluluğu ve internet sitesi tarafından tepki ile karşılandı ve boykot edildi. Edilmektedir de.
Sinavix.com olarak bizlerde bu kararın yanlışlığını vurgulamak amacı ile yapılan bu kampanyalara destek veriyoruz. Açık Öğretim Öğrencileri için Bütünleme Sınavının olması için Yapılan bu boykota sizde destek olun.

AÖF’de Bütünleme Sınavı OLMALI! Kampanyasına Sizde DESTEK OLUN!

Nasıl Destek Olursunuz?
Sinavix.com Tarafından hazırlanan sosyal medya boykot mesajlarınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak.
Yazının altında bulunan örnek dilekçeyi, yine yazının altında bulunan Anadolu Üniversitesi Faks numaralarına göndererek sizde bu kampanyaya destek olun. Sessiz kalmayın.

Sosyal Medya Mesajları;

Twitter için: #aofbutsinaviacilsin AÖF Bütünleme Sınavı Açılsın Sende destek Ol http://goo.gl/IogUP
Twitter için hazırlanan yukarıdaki mesajı twitter hesabınızda paylaşarak destek olun.
Facebook: AÖF Öğrencileri için BÜT Sınavını kaldıran Anadolu Üniversitesini kınıyoruz. Bütünleme Sınavı hakkımızı gasp etmelerine izin veremeyiz. Sizde destek olun. http://goo.gl/IogUP

Facebook için yukarıda hazırladığımız mesajı profil sayfanızda paylaşarak destek olabilirsiniz.

Kampanya ya Destek Ol Detaylar

elektronikssl
webimgo

msa52 msa52 Web Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 917
  • Beğeniler 142 / 175
  • Ticaret 40, (%100)
Bütünleme olmadığı konusunda aöf bir açıklamada bulundumu emin misiniz bu konudan?

-Bura komple benim.

Telepoon Telepoon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Danışman
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 10 / 34
  • Ticaret 1, (%100)

msa52 adlı üyeden alıntı

Bütünleme olmadığı konusunda aöf bir açıklamada bulundumu emin misiniz bu konudan?

Evet yeni sistemi tanıtan kitapçıklarda var ve bazı ders kitaplarının ön sözlerinde de yazıyor. Adamlar geri adım atmıyor. Haksızlık ben bu yıl ders veremesem bildiğin yıl tekrarı yapmak zorunda kalacağım.

msa52 msa52 Web Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 917
  • Beğeniler 142 / 175
  • Ticaret 40, (%100)
Bende aynı durumdayım ama aynı şeyler bizden bir yıl önce kredili sisteme geçen Adalet bölümü için geçen yıl için olmuştu, yıl sonu bütünleme sınavı yapılmıştı iki dönem için de. Bende aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Zaten telefonla aradığımda kitapçıktaki gibi bütünleme kesin olmayacak diye birşey söylemiyorlar.

-Bura komple benim.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al