Apple geçen yıl Türkiye‘de mağaza açacağını duyurduğunda ilk başta ben ve benim gibi Apple severler çok sevinmiştik. Fakat henüz hiç bir şey yapılmadı. Sadece mağazayı yeniliyorlar. Mağaza Zorlu Center’da açılacak. Bu durumdan da Zorlu Center’daki diğer mağazalar mağdur durumdalar. Nedeni ise Apple mağazasının orada kötü durduğunu, mağazalarının manzarasını bozduklarını ve Apple mağazası yüzünden müşteri kaybettiklerini mağaza yöneticileri söylediler.

Bu durumun üzerine Zorlu Center bir sonraki bir aylık kira ücretini yarı fiyatına indirdi. Fakat mağaza sahipleri bundan ancak önümüzdeki sene faydalanabilecekler. Nedeni ise kiraların senelik olarak veriliyor ve mağaza sahipleri 15 gün kira ödemeden dükkanlarını açık tutacaklar. Bu haber biraz olsun dükkan sahiplerini yumuşattı.

Apple ise Türkiye’deki ofisini seneye açacağını ve dükkanın ancak 2014 yılına yetişebileceğini açıkladı. Apple Türkiye mağazasını açar açmaz sizlere yine buradan ileteceğiz. Bu haberi takip etmek için Apple Türkiye mağazası etiketini takip edebilirsiniz.

Kaynak : http://teknofiber.net/2013/12/applein-turkiyedeki-magazasi-biraz-daha-gecikecek.html