ABC’nin Astronaut Wives Club ismiyle izleyicilerine duyurduğu yeni dizisini, ilk önce sezonun başında yayınlayacağını açıklamış, ardından “yaratıcı değişiklikler” sebebi ile yeni sezonun ortalarında doğru izleyicileri ile buluşturacağını dile getirmişti. Astronaut Wives Club tanıtım fragmanının da gerçek hayattan kesitlere yer verilmiş. Dizinin değindiği bir çok nokta da gerçek hayattan alınan olaylara dayandırılmış. Astronaut Wives Club kadrosunda Odette Annable ve Kenneth Mitchell gibi isimleri barındırıyor. Dram üzerine yoğunlaşan Astronaut Wives Club Lily Koppel’in 2013 yılında yayınlan ve aynı isim taşıyan romanından uyarlanmış.

Astronaut Wives Club konusunda tarihin akışını değiştiren erkeklerin arkasında ki kadınların gerçek hikayeleri üzerine yoğunlaşmış. Mercury Apollo ve Gemini astronotlarının eşlerinin büyük kısmının yer verildiği Astronaut Wives Club, eksen merkezi olarak ise Mercury ekibinde yer alan astronotların eşlerine mercek tutuyor. Önceleri sadece bununla yetinmeyi düşünen dizi yapımcıları daha sonra Gemini ve Apollo görevlerini de eklemiş ve olayı daha da detaylandırmaya karar vermişler. Gerçek hayattan kesitler kısmını atlamadan çalışmalarını sürdüren dizi ekibi, aya yolculuk, öncesi ve sonrasında yaşananları bire bir konu edinmiş ve gerçek dışına çıkmamayı hedeflediklerini açıkladılar. Dizinin ilk sezon çekimlerinin tamamladığını buradan meraklılarına söyleyelim.

ABC’nin kadrosuna kattığı Astronaut Wives Club, yeni sezonun ortalarına izleyicileri ile buluşacak ve kendine özgü bir kitle oluşturacağa benziyor.

Fragman:



Kaynak: http://www.dizimerkezi.net/astronaut-wives-club-tanitim/