-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kim bilir belki Ahmet Şerif İzgören kendi adı da duyrulsun diye yapmıştır, anlaşmışlardır. Çok yaşandı böyle şeyler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Cemciler toplanmışlar bir haber yapmışlar bu kadar büyütmeye gerek yok hayatımda Cem Yılmaz'ı izlemedim zorla arkadaşlarla bi sinemasına götürdüler yanımda oturan kızlardan utandım o espiri yaptıkça ben koltukda şekilden şekile girdim Yılmaz'ın hakkını vermek lazım bel altı kısımlarını hiç kaçırmadan betimleye biliyor :)
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Atalay Demirci Hatırladığım kadarıyla program da gerekli açıklamayı yapmıştı. Bana göre Atalay Demirci Daha iyi anlatıyor :)
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Dostlar Atalay Ankara'da bi kaç sahnede arada bir çıkardı. Bende çocukken bir gösterisine gitmiştim. İnanın bana yetenek sizsinizde ki esprilerin yarısını ben görmüştüm. Bu adam bi yere gelemez. Yetenek Sizsinizle kazandığıyla kalır.
--
Ha Cem Yılmazcılardan değilim ben o şekilde değerlendirmeyin. Türkiye'de tek ellilik olmasından yana değilim. Yani bizi sadece Cem Yılmaz güldürür başkasıyla da gülmeyiz demekte çok çok yanlış. Hak eden hakkıyla yapan bu işi insanları güldürsün kimse de deminki gibi bi ön yargıyla gitmemeli. Ama Atalay ciddi anlamda bunu hak etmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Atalay demirci adam gibi adamdır hemde adamın kralıdır.
Burada hak edecek biri varsa o yarışmayı oda atalay abidir.
Siz sahnelerde gördünüz ben gerçekten yakından gördüm yakından tanıdığım bi abimdir o yarışmada kendini acındırmak yerine gösterisini yapmayı tercih etti eğer geçmişini yarışmada söyleseydi finalde birinciliği garanti olurdu adam güzelliğiyle, konuşmasıyla, öz güveniyle geldi buralara kimse hak hukuktan bahsetmesin oradaki ufaklıkmı birinci olsaydı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Atalay Demirci'ye gülmeyen tek kişi benim galiba :) Bir türlü ısınamadım ama yorumlara göre başarısız diyemeyiz.
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben şahsen çalıntı mı değil mi, seyirciye mi oynuyor diye düşünmem. Yaklaşık 1 saat boyunca aralıksız gülüyorsam, sıkıntı yoktur. :)