lostyazilim
tr.link

Ateizm Derneği ne yapıyor ?

7 Mesajlar 1.540 Okunma
acebozum
tr.link

backlinkcim backlinkcim WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2020
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 22 / 22
  • Ticaret 6, (%83)
Ateizm Derneği peş peşe 4 ayrı skandala imza attı! Önce derneğin Youtube sunucusu ve yöneticisinin 2 ayrı ülkede tecavüz suçuna karıştığı gündeme oturmuştu. Bu olayı Ateizm Derneği Youtube kanalında "kanun kaçağı" Sevan Nişanyan'ın Atatürke iftira atması ve Türklere karşı ırkçı söylemler yapması takip etti ve bu konuyla ilgili Efe Aydal kanalında özür yayını yapılmasının ardından üçüncü gol geldi ve Ateizm derneği resmi hesabında PKK'nın üniversite örgütlerinden biri olan kampüs cadları için övgü dolu bir paylaşım yapıldı. Bununla da bitmedi derneğin tanınmış yüzü olan ve her ortamda milliyetçi ve Atatürkçü olduğunu dile getiren Ahmet Balyemez, dernekten ideoloji bahanesi ile atıldı. Zincirleme rezalet diyebileceğimiz skandallardan oluşan bu olay örgüsü o kadar hızlı geliştiki birileri Ateizm Derneği'ni camcı dükkanına girmiş fil gibi dağatıyor şeklinde betimliyorum. Bu yazıda anlatılanların detayları ile anlatıldığı bir haber linki bırakıyorum ve inceleyen arkadaşlar buradan yorumlarını yazarsa sevinirim size bu dernekte ne oluyor ?

​https://www.bigunhaber.com/ateizm-dernegi-kimler-tarafindan-yonetiliyor.html​​​

elektronikssl
webimgo

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Efe Aydal'ın videolarında bahsediyordu. Bi videosunda dernek yöneticilerinden bi bayan diyorki sevan nişanyanın sözleri için ifade özgürlüğü ama efe aydalın kendilerine yönetik sözlerine kızıyordu ne diyim Allah akıl fikir versin.

• Üyelik 08.07.2020
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 22 / 22
  • Ticaret 6, (%83)
Bir de Efe Aydal videodan bağımsız demişti ve espri yapmıştı.

looktr looktr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad N** N**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 170 / 65
  • Ticaret 3, (%100)
Benim tanıdığım islam düşmanı da olan ateistlewrin hayatı rezelet ötesi rezalet. İnsan inanç özgürlüğü üiel ateist olmayı seçebilir. Ama bizdeki ateizm modeli din düşmanlığ ıyaparken her türlü pisliğe bulaşmak şeklinde özetlenebilir.

Ateizm derneğini ise biraz daha entellektüel , sanat bilim ve kültürle iştigal eden insanlar diye düşünüyordum. Ancak bunlarda işin suyunu çıkardı.

Leman dergisi ve ekibi de aynı yolda. Yıllardır devlet düşmanlığı polis asker düşmanlığı din düşmanlığı yapan , ateizmi anarşiyi ve terörü öven lemanıın da marifetleri saymakla bitmiğyor. Kadroyu inceleyindce tecavüz cinayet kapitalizm derken en sonunda erdilin açtığı uçuk davalarla leman da gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.07.2020
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 22 / 22
  • Ticaret 6, (%83)
aslında olay şu bu bölücü gruplar nerede azınlık bir grup görse içine dalıp mahfediyor
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

athirsizi athirsizi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 530
  • Beğeniler 328 / 197
  • Ticaret 0, (%0)
Benim için gerçek din diye bir şey yok. Aklın yolu 1dir diyip dünya tarihinde 20binden fazla inanç gelip geçtiğini bilmeksizin rahat rahat benim dinim gerçek diğerleri yalan diyebilecek kapasitede olandan ne kadar hayır gelir tartışılır. Benim için gerçek olan yaratıcıdır.

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır." Mustafa Kemal Atatürk
melankolia Javadanadam

kişi bu mesajı beğendi.

10679 10679 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 03.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 124 / 125
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam din diye bir şey yok diyorsun ama inandığın bir sözü paylaşıyorsun. Düşüncesi olan insanın mutlaka bşr dini vardır. Farkında olmasada! Bununla birlikte ulu önder Atatürk’ün bu sözleri dini istismar edenler içindir. Bu gün bile en büyük kaynaklardan bir olan Elmalı Hamdi’in eserlerine büyük destek olmuştur. Atatürk’ü inançsız gibi göstermek çok yanlıştır.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al