-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
az önce kalktım tlfden internete gireyim dedim bağlantı sorunu yaşadım. oysaki üstteki gösterge full gösteriyor. avea hat aldığıma pişmanım
avea pişmanlıktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
vodafone iyiydi hoştu, uzunca avealı yıllardan sonra kalite nedir gördük ailece. ancak ve ancak ciddi bir fiyat artışı oldu. turkcell ve vodafone fiyatta kafa kafaya maalesef bana göre.
avea kalitesi aşağıda da olsa beni cezbediyor. sanırım geri aveaya döneceğim. vodafoneda sadece dakika ve sms paketini alabildiğim fiyata ek olarak aveada + 1 GB internet alabiliyorum. bariz farktır bu da. kaldı ki bölgesel şansınız yoksa vodafone 3g bağlantısında sorunlar yaşayabiliyorsunuz..
biz haketmiyoruz demek ki ucuz interneti, konuşmayı falan. avrupa 2000li yılların başında bugün olduğumuz yerdeydi. hala neyin kafası bu.. sadece smsde fiyatlar düşüyor. ne işime yarar sms bazılarının...
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ofisim Mevcut , Uydu İşleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir ben memnunum sanırım. Haklı nedenlerımde yook değil %50 indirim ile çok az ödüyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yoo tek siz değil. Avea'yı nasıl pahalı buluyorsunuz anlamıyorum. Başka Faturasız hatta
12 TL'ye Heryöne 3000 SMS + 300 MB internet girebilen varmı? Ve daha birçok paket. Gerçi tam araştırmadım ama. Hem bu son zamanlarda baz istasyonlarını artırdı Avea, çekim sorunu yaşamıyorum açıkcası.
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com