-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mustix adlı üyeden alıntı
Basit bir matematikle; haftada 5 gün çalışan biri ayda ortalama 20-21 kez geçer. Buda ortalama 350TL lik bir rakama denk gelir. Gidiş dönüş yaparsa ortalama 700TL yapar. Hadi yarısını köprüden geçti diyelim, 350TL. Asgari ücret 1404TL. Pahalı olup olmadığı konusunda çok düşünüp beyin patlatmaya gerek yok sanırım.
Ayrıca bu tünelden geçiş ücretlerinin devlete gitmeyecek olması da ayrı bir problem bence. Devletin bu projeyi kendisinin yapmama nedenini defalarca bulmaya çalıştım ama bulamadım bir türlü.
Allah İstanbul'da yaşamaya çalışana sabır versin, ne diyeyim.
askeri ücretle çalışan birisi neden kendi arabasıyla hergün kıta değiştirmek zorunda bunu bi açıklar mısın? çok merak ettim
2 kişi bu mesajı beğendi.
sizofren.org
zorgorev.com
meghisthon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
meghisthon adlı üyeden alıntı
askeri ücretle çalışan birisi neden kendi arabasıyla hergün kıta değiştirmek zorunda bunu bi açıklar mısın? çok merak ettim
Asgari ücretin neden 1404 TL olduğunu, neden yakıtın bu kadar pahalı olduğunu sorgulamaz da bunu sorgularsınız?
http://www.alicankosedag.com.tr
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yolculuk 100 dakikadan 15 dakikaya inmiş, günde bin küsür araç geçse, fiyat pahalı.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ucuz yada pahalı neye göre kime göre değişir.
Yaktığın benzin (mazot, lpg; benim arabam benzinli değil diyecekler olacaktır illa ki) ve kazandığın zaman tasarrufuna göre hesap edilmeli bence. Sana pahalı gelebilir, ama bu ikisinden kar eden ama ucuz ve çok uygun gelebilir. O yüzden senin maddi durumun benim maddi durumun devletin, muhalefeti karıştırmaya gerek yok. Otoyollar da ve otobanlar da her ülkede para alınıyor hem de güzel paralar alınıyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Yazık, yazık. Kötüyü kabullenmek veya kötülerin içinden en iyisini seçmek alışkanlık olmuş. En kötü şeyleri bile azıcık süsleyip püsledin mi halk hemen kabulleniyor. Halka faydalı olmadıktan sonra Dünya'nın en bilmem nesi olması ne işe yarar? Kimse neden kötüyüz demiyor da, fakirse geçmesin, asgari ücretli niye geçer ki diyor. Hoş, neden kötüyüz diyenler hava alanında vatan haini ilan edilip linç ediliyor.
Uyu sevgili ülkem uyu....
1 kişi bu mesajı beğendi.
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Basit bir matematikle; hiç çalışmayan biri ayda ortalama 30 kez geçer. Buda ortalama 450TL lik bir rakama denk gelir. Gidiş dönüş yaparsa ortalama 900TL yapar.
İstanbulu da gezmek istese buda 1800 tl yapar. Giderken de aç kalmayıp bir yerlerde yemek yese buda 3600 tl yapar. Hadi yarısını köprüden geçti diyelim birde diğer köprülerden geçsin. Ülkemizin diğer şehirlerine gitmemekte olmaz. Ortalama haftada bir gezse güzel ülkemizi 6700 TL yapar. Gezerkende yesin içsin 15800 TL yapar. Asgari ücret 1404TL. Pahalı olup olmadığı konusunda çok düşünüp beyin patlatmaya gerek yok sanırım.
Allah İstanbul'da yaşamaya çalışana sabır versin, ne diyeyim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Herkes birşey demiş , Neden burasının ücretsiz olmadığını kimse sorgulamıyor ? Ücretsizde olabilirdi , Halka hizmet diye açılıyorsa bunu herkesin kullanması gerekirken siz asgari ücretlinin arabasına binmesini eleştiriyorsunuz yok neden kıtaları neden değiştirsin gibi saçma sorular soruyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alan memnun veren memnun. Mesajlar onu gösteriyor.
Merak ediyorum, vergisini ödediğim köprüden neden geçmemem gerekiyor acaba ? Vergi alırken "sen fakirsin, asgari ücretlisin" mi doyorlar acaba.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...