NBC’nin yeni sezon projelerinden olan Bad Judge’nin yönetmen koltuğunda Andrew Fleming oturuyor. Yeni sezonda izleyicileri ile buluşacak Bad Judge, tanıtım videolarını yayınladı ve izleyicilerine eğlenceli dakikalar sunacağının sinyallerini verdi. Dizinin başrollerinde Kate Walsh ve Thedore Barnes yer alıyor.

Bad Judge’nin ilginç bir konusu var; duygularını en uç noktalarda yaşayan bir ceza yargıcının, sex bağımlılığını konu alan, gece alemlerinden kendini alıkoyamayan hatta yasalarla bile oynamayı göze alan ve bu döngü içerisinde başına gelen olayların akışı anlatılan Bad Judge, bir süre sonra yargıcın 8 yaşında bir çocuk ile tanışarak yaptığı olumsuz bu hareketleri, düzeltmeye çalışmasını komik bir dille izleyiciye aktarmaya çalışıyor. Olumsuz yönleri ile gece alemleri ile mahkeme koridorlarını birbirine karıştıran bu yargıcın yaşantısı, Bad Judge’nin konusunu oluşturuyor. Bunun komedi diliyle ne kadar başarılı bir şekilde anlatılıp anlatılamayacağını ise 2 Ekim’de göreceğiz.

Tüm bunlar bir yana TV Line’nin yayınladığı bir habere göre dizinin 4. bölümünün çekilmesi esnasında showrunner Liz Brixius; bazı fikirlerinin “tam yansıtılmadığı” gerekçesiyle diziden istifa etti. Bu durumun dizi takvimini olumsuz yönde etkileyip etkilemeyeceği ise merak konusu oldu.

Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen NBC yeni sezonda Bad Judge ile isminden söz ettireceğinden emin. 2 Ekimde yeni sezon ile birlikte izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Bad Judge, izleyicilerini eğlenceli dakikalar sunması bekleniyor.

Kaynak :http://www.dizimerkezi.net/bad-judge-tanitim/