-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Merhabalar,
Değerli forum sakinleri, bankalarla sorun yaşamayanımız yoktur tahminimce. Sizden bugün bankalarda ne gibi sorunlar yaşadığınızı dile getirmenizi istiyoruz ve sorun yaşadığınızı bizlerle paylaşır mısınız?
Hem güzel bir sohbet olur hem de sorunlarımızı bulabilecek arkadaşlar :)
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Operatör değişikliği yaptım. Denizbank mobil hesabıma giremiyorum. Açmam şubeye gitmem gerekiyor.offf ölme şeyim ölme
Diğeri ise finansbank.Kartımı kapattırıyorum 10 dk boş mubabbet yaptılar.9 dk onlar 1 dk ben konuştum ama en sonunda kapattıramadım ikna ettiler beni. :(
Çok şükür en büyük sorunlarım bunlar.Beni seviyorlar galiba :) daha doğrusu geçir...yi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Operatör değişikliği yaptım. Denizbank mobil hesabıma giremiyorum. Açmam şubeye gitmem gerekiyor.offf ölme şeyim ölme
Diğeri ise finansbank.Kartımı kapattırıyorum 10 dk boş mubabbet yaptılar.9 dk onlar 1 dk ben konuştum ama en sonunda kapattıramadım ikna ettiler beni.
Çok şükür en büyük sorunlarım bunlar.Beni seviyorlar galiba daha doğrusu geçir...yi
Olan operatörlere oluyor her zaman :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kredi kartımı yeniledim, bilgi alamıyorum kart numarası istiyor o bende yok :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Kredi kartımı yeniledim, bilgi alamıyorum kart numarası istiyor o bende yok
Ne güzel (!) bankalarımız var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bi çiğköfte sipariş vereyim dedim tam siparis vercem ödeme yaptırcam kart eticarete kapanmıs gündüzde uyanamıorum gecede müsteri hizmetleri kapalı 2 gün geçti sonraki gün arayıp açtırabildim bu sefer ininal kartla alısveris yapcaktım bankanızda sorun var dior para transferi açmak gerekior birde galiba hafta ortasına geldik artık sonraki haftaya kaldı heryerde çiğköfte reklamı görüorum :D en büyük banka kazıgı bu :D
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
bi çiğköfte sipariş vereyim dedim tam siparis vercem ödeme yaptırcam kart eticarete kapanmıs gündüzde uyanamıorum gecede müsteri hizmetleri kapalı 2 gün geçti sonraki gün arayıp açtırabildim bu sefer ininal kartla alısveris yapcaktım bankanızda sorun var dior para transferi açmak gerekior birde galiba hafta ortasına geldik artık sonraki haftaya kaldı heryerde çiğköfte reklamı görüorum en büyük banka kazıgı bu
Klasik banka sorunlarımız :D
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Benden habersiz 6 kredi başvurusu yaparak kredi notumu ciddi oranda düşürmüşlerdi.
BDDK'ya şikayet ettim, banka çalışanı uyarı aldı, başvurular silindi, puanım düzeldi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Benden habersiz 6 kredi başvurusu yaparak kredi notumu ciddi oranda düşürmüşlerdi.
BDDK'ya şikayet ettim, banka çalışanı uyarı aldı, başvurular silindi, puanım düzeldi.
Geçmiş olsun hocam :) İyi kurtulmuşsunuz. Buna da şükür ya çekmediğiniz parayı ödüyor da olabilirdiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aranmak. Hangi bankadan hesap açtırsam işitme sorunumdan dolayı aranmayıp sms ya da mail ile bilgilendirilmek istiyorum diyorum tamam not olarak yazdık diyorlar ama gene arıyorlar.