Kim senin reisini kötülemiş? eğer mesajın banaysa bahsettiğin kişiyle hiç sohbetim münakaşam olmadı reisinin derdi seni germiş ama öyle bir dert yok mesajın bana değilse diğer yazılanı kale alma.
Backlinkcigeldi lozanın bilmem nesini beğenenen kişi demişsin sahsımı hedef alarak bunu bir kez daha belirtmiştin. Bir mesajda cooper nickli üyenin normal bir mesajını beğendim. Ben o üyenin öyle bir yorum yaptığını dahi görmeden her bana yönelik mesajında " Neyse neyse neyse şunu bunu savunan üyenin mesajını beğenen " diye nitelendirmen hadsizliktir. Ben o üyenin öyle bir mesajına katıldığımı göstermez onun başka yorumu bu forumda eminim ki üyeler dolar muhabbetinden bıktı usandı senin 50 yaşındaki profesörler gibi sana göre DOĞRU olan lafların ise bilmiyorum kim nasıl bakıyor ancak ben saygı duyarak baktığım için tek bir mesaj dahi yazmadım. Bir daha beni hedef alarak cümle kurma bir derdin varsa eğer direkt beni etiketle saygı çerçevesinde tartışırım seninle
Backlinkcigeldi lozanın bilmem nesini beğenenen kişi demişsin sahsımı hedef alarak bunu bir kez daha belirtmiştin. Bir mesajda cooper nickli üyenin normal bir mesajını beğendim. Ben o üyenin öyle bir yorum yaptığını dahi görmeden her bana yönelik mesajında " Neyse neyse neyse şunu bunu savunan üyenin mesajını beğenen " diye nitelendirmen hadsizliktir. Ben o üyenin öyle bir mesajına katıldığımı göstermez onun başka yorumu bu forumda eminim ki üyeler dolar muhabbetinden bıktı usandı senin 50 yaşındaki profesörler gibi sana göre DOĞRU olan lafların ise bilmiyorum kim nasıl bakıyor ancak ben saygı duyarak baktığım için tek bir mesaj dahi yazmadım. Bir daha beni hedef alarak cümle kurma bir derdin varsa eğer direkt beni etiketle saygı çerçevesinde tartışırım seninle
Cümlemde gayet net ortaya konuştum kendisini bilen istediğini kısmını üzerine alınır, her konuya gelip yönetimi veya moderatörleri etiketlemen ayrıca incelenmesi gereken bir konu zaten.
Bak bu siyasi bir konudur.
https://m.wmaraci.com/forum/guncel/meral-aksener-istifa-etti-518610.html
Ben yukarıdaki bir mesajı baz alarak cevap yazdım siz her zamanki gibi yönetimi veya modları etiketleyerek bitmek bilmez bir çabayla bana ceza verdirme derdine düştünüz. Merak etmeyin forum kurallarına hakimim. Dün üye olmadım wmaracına. Fakat bu demek değil ki yapılan yanlışa cevap vermeyeceğim. Direkt siyasi bir konu açarsam yönetime bildirebilirsiniz ki zaten öyle konular açmıyorum. Ya ekonomi ya güncel haberlerden konu açıyorum. Bunun da forum kurallarınca herhangi bir yanlişlığı yok. Zaten konuların kaldırılmamasından bunu anlayabilirsiniz.
Milletin herhangi bir kesimine kimse gayri milli vs.. gibi kendi haddini aşan cümleler kuramaz. Ben sadece gereken cevabı verdim. Muhtemelen konu kaldırılacaktır polemik içerdiğinden.
Sizin benim için zerre kadar bir öneminiz yok o yazdıklarımdan üzerinize pay alan sizsiniz. Direkt sizinle polemiğe girmek istesem bundan zerre kadar çekinmeyeceğime de emin olabilirsiniz. Burası siber suçlar değil konu konu gezip mesajlara yönetimi etiketleyip durmanız beni rahatsız ediyor bu doğru ama. Bir derdiniz varsa sağ üstte bildir butonu var oraya gereken şikayetlerinizi yazabilirsiniz.