Merhaba arkadaşlar. konuya yanlış yere açtımsa şimdiden özür dilerim.
İzmir'de olan arkadaşlar için hem tanıtım, hem tanışma olsun diye böyle birşey düşündüm. Eğitim hakkında az biraz bilgi vereyim
1 saat gibi kısa bir sürelik eğitimde bile kendinizde olan değişiklikleri görebilirsiniz.
2-3 kat daha hızlı kitap okuma
2 kat daha hızlı işlemci
vs. vs. gibi
Merkezi Ankara'da olan Yüksek Yapılı Zekalar Eğitim Kurumu, uzman kadrosuyla sağlıklı beyin gelişimi ve zeka olguları üzerine araştırmalar yapmış ve eğitimler vermiştir. Yüksek Yapılı Zekalar, unutkanlık, odaklanamama, bir davranış ya da konuyu algılayamama gibi problemlere çözüm üreten ve bu yönde eğiten bir akademi merkezidir.
Eğitimlerimiz zeka altyapısının güçlendirilmesi, geliştirilmesi, hızlı öğrenme, hızlı hatırlama ve hızlı analiz etme yeteneklerini aşmak ve işlemci gücünü artırmak için geliştirilmiştir...
Eğitimlerimizde kullanılan programlar kendi insanımız baz alınarak geliştirilmiş olup Ar-Ge ekibimiz vatanını, milletini ve değerlerini seven bir ekiptir.
Eğitim Süresi
Eğitim toplam 8 gün, günde 2 saat uygulama yaparak gerçekleşir. ilk 5 gün 10 saatlik uygulama sürecinden sonra 3 haftalık antreman dönemi başlar. Antreman döneminde haftada bir gün birebir antremanlar yaparak 3. hafta eğitim tamamlanır. Eğitim öncelikli olarak basit matematik işlemlerle beyni hızlı işlem yapmaya alıştırmak sonra da yine matematik işlemleri kullanarak çoklu işlem yapmaya alıştırarak ilerlemektedir. Uygulamaların büyük bir çoğunluğu ters mantık uygulamalardır.
Eğitim Başarı Ortalaması
Eğitime katılan katılımcıların dikkat ve odaklanamama, unutkanlık, öğrenme zorluğu gibi sorunları büyük oranda ortadan kalkmaktadır. Okuma/öğrenme hızları ortalama olarak dakikada 1000 kelimeye çıkmaktadır.
Eğitime Kimler Katılabilir?
*Lise ve Üniversite Öğrencileri
*Orta ve Üst Düzey Yöneticiler
*Asker ve Emniyet Personeli
*Mesleğinde Yükselmek İsteyenler
*Unutkanlık Sorunu Yaşayanlar
*Disleksi ve/veya Hiperaktivite Sorunu Yaşayanlar
*Beyin ve Zeka Altyapısını Güçlendirerek Fark Atmak İsteyenler
*İş Performansını Artırmak İsteyenler
Yüksek Yapılı Zekalar
www.egeyuksekyapilizekalar.com
299. Sk. No:1/5 Menderes Cad.