DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
amin ben anlam veremiyorum bazı seylere yani daha doğrusu insanları anlayamıyorum.. halen inadına ... diyenler var .. bazen acaba diyorum yanlış düşünen benmiyim sorguluyorum araştırıyorum sonra bakıyorum yok diyorum ben düşüncelerimi sorgulaya bilirken bazıları inadına.. demesi beni çıldırtıyor ya ben insan değilim yada onlar diyorum :S kafam atılıyor sövüyorum felan :D
biraz mantıkla yaklaşan biri zaten öyle birşeyin olmayacağını ve saçma olduğunu bilir. insanlar oraya can korkusuyla girdiler alem yapmaya değil. ayrıca camiinin bahçesine dahi gaz bombası atıldı. kimin neye ne kadar saygısı olduğunu bütün dünya gördü.
keşke bazı şeyler dilde olmasaydı da ırakta 3 milyon müslümanın katledilmesine, kadınların tecavüz edilmesine seyirci olup, olan bitene çanak tutulmasaydı. aynı şekilde bizde şehit verdiğimizde hiçbir arap ülkesi çıkıpta yas tutmazken, sırf oy uğruna televizyonda ağlayanları gördük.
Mursi denilen kişinin devrilmeden önceki en son çıkartmaya uğraştığı kanun ölen kadınların öldükten sonra 7 saat cinsel münasebete girebilmesini mümkün kılıyordu. Ve biz bu tiplere devlet olarak destek verdik malesef.
Yine devletimizin "onlar bizim çocuklarımız" dediği ÖSO Reyhanlıda katliam yaptı. 150 den fazla insanımız öldü ama medya 3 maymunu oynadı. ÖSO nun internette insanların canlı canlı ciğer yeme görüntülerini gündemi takip edenler izlemiştir mutlaka.
devlet olarak bu yapılan zülmlere apaçık çanak tutuldu tutuluyor. gören, görmek istemeyen, görmemezlikten gelen ne kadar insan varsa onların kendi vicdan hesabıdır.
adamlar Türk diye ırk yoktur diyor fakat bunu Türkçe söylüyor :) ve bu kişi ülke iktidarında. komik.
ama dediğim gibi Allah doğruların yanındadır. ne Mısır canilerin elinde kaldı ne de Suriye Amerikanın eline düştü. Orta doğu projeside, kendini BOP eş başkanı sananlarında planları suya düştü.
Allahu ekber diyip müslümanları öldüren müslümanlara! ve bu zihniyettekilere Allah herşeyden önce akıl versin.