lostyazilim
tr.link

Camiye bira tenekesi sonradan konuldu

11 Mesajlar 2.264 Okunma
acebozum
tr.link

donanma44 donanma44 Eğitmen Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)
Zaman gazetesi İstihbarat Şefi İbrahim Doğan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Gezi olayları sırasında Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii’nde bulunan bira kutularının sonradan koyulduğunu iddia etti

Gezi Parkı protestolarının ilk günlerinde göstericiler tarafından revir olarak kullanılan ve daha sonra özellikle 'içeride içki içildiği' tartışmalarıyla gündeme gelen Dolmabahçe'deki caminin müezzini ve imamıyla birlikte Beyoğlu müftüsü görevlerinden alınmıştı.

Dolmabahçe ’de polisle göstericiler arasındaki çatışmalarda yaralananların sığındığı Bezm-i Alem Valide Sultan Camii müezzini Fuat yıldırım Radikal'e yaptığı açıklamada saldırı esnasında olanları anlatmıştı. Müezzin, "Kimsenin uygunsuz davranışı yoktu. Alkol alındığını görmedik" demişti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'sa daha önce yaptığı konuşmalarda camide içki içildiğini söylemişti.Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'nde içki içildiğini belirten Bakan Bekir Bozdağ, caminin müezzininin de 'içki içilmedi' ifadelerini yalanlamıştı.

Tartışmalar sürerken Zaman gazetesi İstihbarat Şefi İbrahim Doğan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Gezi olayları sırasında Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii'nde bulunan bira kutularının sonradan koyulduğunu iddia etti. Doğan mesajında şu ifadeyi kullandı: "Evet, o bira kutularını sonradan biri koydu, müezzin de bunu teyit etti."

Doğan, takipçilerinden gelen tepkiler üzerine bu iddiayı Gezi eylemleri sürerken 9 Haziran'da da dile getirdiğini söyledi."Gazeteniz camide içki içilmediğini niye yazmadı?" sorularıyla karşılaşan Doğan, "Bunu o iddianın sahiplerine sorun, biz o iddiayı yazmadık" yanıtını verdi.

Kaynak: Alevi Haber
Merkur

kişi bu mesajı beğendi.

Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma    
wmaraci
reklam

Jih4d Jih4d Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ne iş olsa yaparım abi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 0 / 136
  • Ticaret 2, (%100)
Eşek öldü ortaklık bitti. Düşmanı uzaklarda aramayın, İsrail'e direk ya da dolaylı olarak hizmet edenler içimizde kol geziyor.
Merkur

kişi bu mesajı beğendi.

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
"Başbakanın "camide içki içtiler, elimde görüntüler var cuma günü açıklayacağım" diyeli kaç cuma oldu acaba
Hepsi yalan.. !
#diren
Merkur

kişi bu mesajı beğendi.

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Gerçek bu zaten.

Güler misin ağlar mısın. Yazacak çok şey varda...
Timurlenk Merkur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Merkur Merkur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 76 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
ellerinde görüntü olsa 1 saniye bile beklemezlerdi emin olun. yazık. imam doğruları söyledi diye sürmüşler doğuya. iktidarın değil, Allahın korkusu ağır bastı. karısı hamile, durumları kötü olduğu halde adamcağız bir kere bile isyan etmedi. Allah doğruların yanındadır muhakkak. Buna sebebiyet verenlerin Allah aynı zorluğu yaşatsın inşallah.
NovaCep Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

Merkur adlı üyeden alıntı

ellerinde görüntü olsa 1 saniye bile beklemezlerdi emin olun. yazık. imam doğruları söyledi diye sürmüşler doğuya. iktidarın değil, Allahın korkusu ağır bastı. karısı hamile, durumları kötü olduğu halde adamcağız bir kere bile isyan etmedi. Allah doğruların yanındadır muhakkak. Buna sebebiyet verenlerin Allah aynı zorluğu yaşatsın inşallah.

amin ben anlam veremiyorum bazı seylere yani daha doğrusu insanları anlayamıyorum.. halen inadına ... diyenler var .. bazen acaba diyorum yanlış düşünen benmiyim sorguluyorum araştırıyorum sonra bakıyorum yok diyorum ben düşüncelerimi sorgulaya bilirken bazıları inadına.. demesi beni çıldırtıyor ya ben insan değilim yada onlar diyorum :S kafam atılıyor sövüyorum felan :D
Merkur

kişi bu mesajı beğendi.

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

Merkur Merkur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 76 / 61
  • Ticaret 0, (%0)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

amin ben anlam veremiyorum bazı seylere yani daha doğrusu insanları anlayamıyorum.. halen inadına ... diyenler var .. bazen acaba diyorum yanlış düşünen benmiyim sorguluyorum araştırıyorum sonra bakıyorum yok diyorum ben düşüncelerimi sorgulaya bilirken bazıları inadına.. demesi beni çıldırtıyor ya ben insan değilim yada onlar diyorum :S kafam atılıyor sövüyorum felan :D

biraz mantıkla yaklaşan biri zaten öyle birşeyin olmayacağını ve saçma olduğunu bilir. insanlar oraya can korkusuyla girdiler alem yapmaya değil. ayrıca camiinin bahçesine dahi gaz bombası atıldı. kimin neye ne kadar saygısı olduğunu bütün dünya gördü.

keşke bazı şeyler dilde olmasaydı da ırakta 3 milyon müslümanın katledilmesine, kadınların tecavüz edilmesine seyirci olup, olan bitene çanak tutulmasaydı. aynı şekilde bizde şehit verdiğimizde hiçbir arap ülkesi çıkıpta yas tutmazken, sırf oy uğruna televizyonda ağlayanları gördük.

Mursi denilen kişinin devrilmeden önceki en son çıkartmaya uğraştığı kanun ölen kadınların öldükten sonra 7 saat cinsel münasebete girebilmesini mümkün kılıyordu. Ve biz bu tiplere devlet olarak destek verdik malesef.

Yine devletimizin "onlar bizim çocuklarımız" dediği ÖSO Reyhanlıda katliam yaptı. 150 den fazla insanımız öldü ama medya 3 maymunu oynadı. ÖSO nun internette insanların canlı canlı ciğer yeme görüntülerini gündemi takip edenler izlemiştir mutlaka.

devlet olarak bu yapılan zülmlere apaçık çanak tutuldu tutuluyor. gören, görmek istemeyen, görmemezlikten gelen ne kadar insan varsa onların kendi vicdan hesabıdır.

adamlar Türk diye ırk yoktur diyor fakat bunu Türkçe söylüyor :) ve bu kişi ülke iktidarında. komik.

ama dediğim gibi Allah doğruların yanındadır. ne Mısır canilerin elinde kaldı ne de Suriye Amerikanın eline düştü. Orta doğu projeside, kendini BOP eş başkanı sananlarında planları suya düştü.

Allahu ekber diyip müslümanları öldüren müslümanlara! ve bu zihniyettekilere Allah herşeyden önce akıl versin.

KaRaKoSe53 KaRaKoSe53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ü** K**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 21 / 113
  • Ticaret 63, (%100)

Jih4d adlı üyeden alıntı

Eşek öldü ortaklık bitti. Düşmanı uzaklarda aramayın, İsrail'e direk ya da dolaylı olarak hizmet edenler içimizde kol geziyor.

aynen öyle

Timurlenk Timurlenk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İçerik Danışmanı / SEO
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 74 / 38
  • Ticaret 1, (%100)
dün redhack sözcüsünün de dediği gibi "ağzınızdan allah'ın adını düşürmüyorsunuz, ama allah'tan da korkmuyorsunuz." bugünkü iktidarın durumu budur.
Merkur

kişi bu mesajı beğendi.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
İçki şişeleri oraya sonradan konulmamış da olabilir. Yani o esnada dışarıda içki içenler yaralanmış veya yaralananlara yardım için camiye akın etmiş, ve orada öyle bir tablo oluşmuş olabilir. Haberdeki gibi olma olasılığı bence düşük. İçki ve sigara kullanmıyorum. Din konusunda da tarafsızım. Objektif bakmaya çalıştım.
Umutirhan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al