199
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
içimi kararttın Ömer.. :/ Allah yardım etsin.
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Paylaşım için Teşekkürler.
Şimdi.İktidarın dediği gibi herşeyin tehlikesi var.
Milletimiz bağırıyor aman benzin pahalı , aman yemek pahalı , aman elektirik pahalı Tabi pahalı olur santral yok gelir yok .
Petrol vs olsa başka bir zengin gelir kaynağı olsa tamam da yok işte ne yapalım ? ozaman ağlamayacaksın arkadaş.
Yada santral yapımına karşı çıkmayacaksın.
Bu yazıyı sadece santral karşı çıkanlara yazdım başkaları üstüne alınmasın lütfen :D
Resimler çok ürpertici.İnşallah birdaha böyle bir durum ile karşı karşıya kalmayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Güvenlik
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ya şimdi bu olay farklı bişey
Çernobil faciası bundan 25 yıl önce oldu ve tamamen insan hatasından dolayı oldu ve bu olay turkiyeyide etkıledı özellıkle karadenız bolgemızı ünlü sanatçımız Kazım Koyuncu'da bu sebebden dolayı kanser olmuş ve vefat etmiştir.(Annemde kanser)
karadeniz halkı bilmezdi kanserin adını bile ama bunun sebebleri çernobildir.
Japondayadi nükleer santral'inde ise insan hatası 0 yani insan hatası yok ama doğal felaketler sonucu oldu ne yapılması lazım yapacak birşey yok.
Gelelim Türkiyedeki kurulacak nükleer santral olayına getirisi büyük bence yapılmalı biz Türkiyeyi çok gelişmiş görüyoruz ama inanın bana biz dış kapının dış mandalıyız yani kendi kendimizi avutuyoruz Türkiyeyi bilmeyen bir çok yer ülke var ama şunu söylemeliyim son zamanlarda çok geliştik ve gelişmeye devam ediyoruz,
Nükleer santralin tehlıkesı ise insan hatası olmaz ise hiçbir sorun yok bence doğal felaketlerle bişey olursa yapacak bırsey yok çünkü herşey olabılır ama bu olaydan korkulmamalı o zaman evimizde tüp'de kullanmayalım patlar felan,
benim oturduğum yerde 2 tane baraj var herhandi bir olayda felaketde vs baraj yıkılır yada su taşarsa komple bulunduğum yer sular altında kalacakmış ne yapalım şimdi bi deprem vs olursa büyük bi deprem yıkılır veya çok yağmur yağınca sular yükseliyor zaten bir şarkımızda var 'Çarşambayı Sel Aldı' diye, neyapalım şimdi taşınalım mı bişey olacak diye?
anlatmak istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Mrtbtl
Grafik Tasarımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Allah göstermesin Rusya'da veya ülkemize yakın bölgelerdeki nükleer santrallerde arıza meydana gelse biz etkilenmeyecek miyiz?
birbirinden şık onlarca logo | logokupu.com