teknoonur adlı üyeden alıntı
ilk cümlenize katılmıyorum hocam, eğer öyle olsaydı çoktan israile savaşa girmiştik ama her zamanki kınama diyorlar. En azından bu Uygur kardeşlerimizle ilgileniyorlar ve Türkiye'ye almak için elinden geleni yapıyorlar. İnşallah uyruk teyitte Uygur kardeşlerimizin lehine sonuçlanır :(
Suriye vatandaşlarının bir T.C vatandaşından daha çok hakları olup imkan açısından bizlerden daha fazla ayrıcalık tanınıyor.Bir de bizim paramızla yapılıyor. Somaliyi şuanda TSK koruyor.Afkanistanı ABD ve TSK askerleri koruyor. Filistin e israil saldırdığı için one minute diye posta koymuştu, tvye çıkıp niye çin'e de posta koymuyorlar?
Diyeceksin ki çin israilden daha güçlü , "evet" askeri açıdan güçlü ama israil de dünya ticaret lideridir. Hatta posta koyduğumuzda bizde postayı ticaret yollarını kapatarak yedirdiler. Çin askeri olarak saldıracaksa, israilde ekonomik olarak çökertir.
Mısır,libya,suriye,filistin gibi arap ülkelerine tam yardım yaparak, avrupa ülkelerine giderek yardım isteyip,tv de gösteri yapmadılar mı başımızdakiler?
Peki şimdi niye bu adımların hiç birini Türk kardeşlerimiz için yapmıyorlar?
Azerbaycan ermenistanla savaşırken askerleri öldü ,bizde bi çıkıpta adam gibi konuşma dahi yapılmadı. Azerbaycan başbakan yardımcısı soma için ağlayıp,bizle beraber yas tutmuş bir ülkedir. Araplara yardım ettiğimiz kadar Türklere yardım etsek , dahada güçleneceğiz.