wmaraci reklam
tr.link

Çocuklar İçin Kodlama Kitabı Çıktı

2 Mesajlar 974 Okunma
acebozum
tr.link

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Dört yaş ve üzeri çocuklara kodlama ve programlama öğretmek için hazırlanan özel kitap satışa çıktı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, birkaç hafta önce ortaokul ve lise müfredatına kodlama dersinin ekleneceğini belirtmişti. Ortaokul ve liselilere kodlama öğretileceği bilgisini Twitter’dan paylaşan Fikri Işık, dersin programa eklenmesi için çalışmaların başladığını da bildirmişti.

Son olarak, Bahçeşehir Üniversitesi STEM Merkezi ve Pusula Yayıncılık önemli bir işbirliğiyle çocuklara özel kodlama kitabı hazırladı. “Çocuklar İçin Kodlama” ismini taşıyan kitap, dört yaş ve üzeri çocuklara yönelik hazırlanmış. Kitap, özel görsellerle çocuklara yazılım, programlama ve kodlama konularında temel bilgiler veriyor.

Zafer Demirkol’un hazırladığı kitap, ek olarak Google Blocky (kütüphane), Microsoft code.org ve Scratch sistemlerine dair bilgiler de veriyor. Çocuklar İçin Kodlama, birçok farklı mağazada 37 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Kaynak
ehliblog Skaylet

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Guzel olmus 10yaşına girecek oglum var ben egitim veriyorum sıkılması diye grafik yapıyorduk hep ders olarak gelmesi guzel oldu seneye orta okul a gidecek bu dersleri sececegiz bizde inşallah hızlı şekilde ilerler her yerde uygulama yaparlar

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al