merhaba arkadaşlar. blog yazmaya başladıktan sonra yaşadığım şehişrdeki haberleride yazmaya başladım ama yazmaya başladıktan sonra farkettim ki ne çok şaşırtıcı olay oluyor bu memlekette. neyse lafı uzatmadan sizlerle haberi paylaşayım.

Yine denizli yine ilginç bir olay .. Yılbaşı aynı zamanda doğum gününe denk gelen Canan D. isimli öğrenci dün gece arkadaşları ile eğlendikten sonra gece saat 4 sularında camdan atlamış ve demir korkuluklara saplanarak hayatını kaybetmiş.



Edinilen bilgilere göre İzmir Ödemişli olan Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Fakültesi 2′nci Sınıf öğrencisi Canan D. dün kaldığı Çamlaraltı Mahallesi, 6101 Sokak’taki apartta öğrenci arkadaşlarıyla eğlendi. İddialara göre saatler 04.00′ü gösterdiğinde Dinç, kendisini apartın üçüncü kattaki odasının penceresinden boşluğa bırakan genç kız yaklaşık 6 metre yükseklikten demir bahçe korkuluğunun üzerine düşen genç hayatını kaybetti. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Dinç’in cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İntihar nedenini belirten herhangi bir not bırakmadığı belirlenen Dinç’in cesedi, otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Ödemiş’e götürüldüğü öğrenilirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

kaynak: http://www.incelekurcala.com/denizlide-yilbasi-gecesi-intihar.html