-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Kurallara göre yaptığı hareket direk sarı kart en ufak bir teması dahi olsa hızlı atağa kalkan bir oyuncuyu engellemenin cezası sarı kart ortada haksız bir kart göremiyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kimse tarafsız gözle bakmadığı için çoğu kişi olayı hak etti olarak yorumlamış. Ben Fener Bahçeliyim onu da söyleyerek yazıyorum kaç futbolcu geldi geçti iki takımdan da (Yabancı) birebir hakemle küfürleşen taraftarla küfürleşen ayriyeten daha bir çok şey. Sarı kart olayına gelince haksız sarı karttan adamı attı oyundan oldu bitti yapılacak bir şey yok maç bitti. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya farklı görüşler ve elbet olacak fakat vermiş bi kere neden o hareketi yapıyosun + taraftarı azdırıyo :D ondan sonra olaylar olaylar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Meirelesin ilk faulunde sari kart verilmisti sorun burada rierada krasici indirdi sari kart varken ona da kirmizi kart vermesi lazimdi o zaman kurallar bunu diyorsa hakem kesinle gsye oynadi olay bu ayrica formayi opmesi dogru ne var bunda gecen sezon gsli oyuncularin saracoglunda yaptiklarina bakarsaniz meireles hic bisey yapmadi
Skype ; eneskaya07
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hiç bir azınlık bir Türk'ü ezmeye çalışamaz! Fenerbahçeli olmama rağmen çok çok sinirlendim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Meireles'in yaptigi hareket harika bravo anlamina geliyor. Ingilizler ve Avrupa'da bir cok insan yapar.
Bizim cahil bir taraftar toplulugu bunu uzerine alindi. :) Bu arada armasini opme nedeni Galatasaray'in istedigi hakemin cikip sacma bir pozisyona ( Fatih Terim dahil kimse o kartin verilmesini hakli bulmadi ) veren hakeme tepkiydi. :)
Bu arada ben en guzel cevabi Meireles'in yilbasinda burada kalacak gibi duruyor zaten. Laflar yuzunden adamin zaten sari kart cezasi vardi yani kirmizi gormesede o pozisyonda tatile cikabilirdi :)
Her zaman demisimdir biraz arastirmak lazim cahil kalmamak :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ChuckBartowsKi