-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaslar ben endustri meslek lisesinde okuyordum 9 sinifta kaldim . Bide 12 Sinifta Kaldim . Bilecikte Yasiyorum . Simdi Okuldan Diyorlar Ki 1 Sene Boyunca Hergun Eskisehire Gece Okuluna Gideceksin 12 Siniftan Baslican 1 Sene Gidip Gelcen Endstri Diplomani Anca Oyle Alirsin Dediler . Kafama Yatmadi Hergun Git Gel Sknti Olur Yani . Bende Burdaki Duz Liseye Gittim Ordan Dediler Ki Kaydini Cekeriz Son Siniftan Kredilerinde Gelir Bi Kac Sinavda Duz Lise Diplomasi Alirsin Dediler . Ama Kaydimi Cekerler Atolye Derslerimin Kredileri Gidermiş . Bidaha Meslek Lisesi Diplomasi Alamazmisim . Sorum Şu Arkadaslar Yani Duz Lise Diplomasi Alsam Kötümü Olur Farkli Nelerdir İleride Sorun Çıkarır Mı İş Bulma Vb . Bu Konuda Yardımcı Bilgili Arkadaşların Yorumlarını Bekliyorum ..
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Bizim zamanımızda endüstri meslek liseleri pek tercih edilmeyen yerlerdi. O zaman kuzenimle lise için karar veremedik. O endüstri meslek lisesine gitti bende düz lise. Bende keşke gitseydim.
Çünkü o şimdi kadrolu işçi olarak çalışıyor iyi bir ücretle bende hala okuyorum bitecek de iş bulacağız da uzun iş. O yüzden meslek lisesi diploması şuan çok iyi iş yapıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Detayları bilmiyorum ama "İş bulma konusunda sıkıntı çıkar mı?" kısmına cevap vereyim, Lise ölmüş durumda. Ön Lisans artık Lise seviyesinde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende meslek lisesi mezunum okul değiştirme iş yeri açma belgesi veriyorlar. Ondan da olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
E.m.l. mezunlarına bir süre eğitim verip Afad kurumunda çalıştırıyorlardı. Bir araştır.