lostyazilim
tr.link

Diploma Sorusu ?

7 Mesajlar 1.074 Okunma
lstbozum
tr.link

IByRed IByRed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 18 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaslar ben endustri meslek lisesinde okuyordum 9 sinifta kaldim . Bide 12 Sinifta Kaldim . Bilecikte Yasiyorum . Simdi Okuldan Diyorlar Ki 1 Sene Boyunca Hergun Eskisehire Gece Okuluna Gideceksin 12 Siniftan Baslican 1 Sene Gidip Gelcen Endstri Diplomani Anca Oyle Alirsin Dediler . Kafama Yatmadi Hergun Git Gel Sknti Olur Yani . Bende Burdaki Duz Liseye Gittim Ordan Dediler Ki Kaydini Cekeriz Son Siniftan Kredilerinde Gelir Bi Kac Sinavda Duz Lise Diplomasi Alirsin Dediler . Ama Kaydimi Cekerler Atolye Derslerimin Kredileri Gidermiş . Bidaha Meslek Lisesi Diplomasi Alamazmisim . Sorum Şu Arkadaslar Yani Duz Lise Diplomasi Alsam Kötümü Olur Farkli Nelerdir İleride Sorun Çıkarır Mı İş Bulma Vb . Bu Konuda Yardımcı Bilgili Arkadaşların Yorumlarını Bekliyorum ..

wmaraci
reklam

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Bizim zamanımızda endüstri meslek liseleri pek tercih edilmeyen yerlerdi. O zaman kuzenimle lise için karar veremedik. O endüstri meslek lisesine gitti bende düz lise. Bende keşke gitseydim.

Çünkü o şimdi kadrolu işçi olarak çalışıyor iyi bir ücretle bende hala okuyorum bitecek de iş bulacağız da uzun iş. O yüzden meslek lisesi diploması şuan çok iyi iş yapıyor.

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Detayları bilmiyorum ama "İş bulma konusunda sıkıntı çıkar mı?" kısmına cevap vereyim, Lise ölmüş durumda. Ön Lisans artık Lise seviyesinde.
kizilperi

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com

IByRed IByRed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 18 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

BigSEO adlı üyeden alıntı

Bizim zamanımızda endüstri meslek liseleri pek tercih edilmeyen yerlerdi. O zaman kuzenimle lise için karar veremedik. O endüstri meslek lisesine gitti bende düz lise. Bende keşke gitseydim.

Çünkü o şimdi kadrolu işçi olarak çalışıyor iyi bir ücretle bende hala okuyorum bitecek de iş bulacağız da uzun iş. O yüzden meslek lisesi diploması şuan çok iyi iş yapıyor.

Anladim Hocam

Ek Olarak:

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Detayları bilmiyorum ama "İş bulma konusunda sıkıntı çıkar mı?" kısmına cevap vereyim, Lise ölmüş durumda. Ön Lisans artık Lise seviyesinde.

Haklisiniz Hocam

wmaraci
wmaraci

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Bende meslek lisesi mezunum okul değiştirme iş yeri açma belgesi veriyorlar. Ondan da olursun.
Saxlorn

kişi bu mesajı beğendi.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
E.m.l. mezunlarına bir süre eğitim verip Afad kurumunda çalıştırıyorlardı. Bir araştır.

damnthedevil damnthedevil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 2, (%100)

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

arkadaşa katılıyorum memleket okumuş veriyor ön lisans açıkta

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al