-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Son zamanların en büyük web sitesi kapatma operasyonlarından olan Dizimag için geçtiğimiz haftalarda bomba bir karar alınarak, kurucu ve çalışanlarının bilgisayarlarına el konulmuş, hapis cezası istemiyle yargılanmak üzere mahkemeye sevkedilmişti.
Dizimag.com, Dizimag1.com ve 2 gibi uzantıların da kapatılmasın ön ayak olan Diigturk, illegal olduğu bilinen siteye göz açtırmıyordu.
Yeni alan adı Dizimagg olan site 18/12/2013 yayına girdi. Twitter hesabından atılan tweetlere baktığımızda sitenin eski çalışanları tarafından tekrar kurulduğu, arşivin de tam olarak eskisi gibi tekrar kurulacağı belirtiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir internet sitesinde 'Dizimag geri döndü' başlığıyla yayınladığı haberi gördüm; Digimagg olarak geri döndü demiş.
Bir başka sitede de Dizimag'ın geri döndüğü ile ilgili bir haber gördüm, o da magdizi olarak geri döndüler demiş.
Orjinal Dizimag'ın geri döndüğü yok :) Uyanıklar Dizimag'ın tasarımını kullanıyor sadece olay bu.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bende inanmıyorum fırsatçıların açtığı siteler bence :)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bu çakma sitelere 1 saatte zor giriyor. Dizimag'in hızı bir başkaydı. Bunların sunucularından dolayı ufak bir yoğunlu dahi kaldıramıyorlar kaldı bir bir Dizimag olacaklar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İçerik Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uçmaları yakındır. :) Taklitler asıllarının yerini tutamaz ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şu an herkes Dizimag yeniden açılacak mı ? arayışında. Bunu fırsat bilenler tasarımları Dizimag'e benzeyen siteler açıyorlar ve kendilerince insanlara yeni "Dizimag sitesi bu sanırım" dedirterek Dizimag'in popüleritesini çalıp kendilerine gelir kapısı oluşturmaya çalışıyorlar. Bunlardan biri Dizimagg. Diğer birtanede Dizimag4 adında bir siteydi ancak suspend yemiş :) Örnekleri çoğaltabiliriz dahada :)
Kısacası kendilerini akıllı sanıp fake siteler açan insanların ucuz numaralarından başka birşey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
İyi reklam yaptı dün diğer forumda konusunu görmüştüm aklımın ucundan geçmezdi bu kadar reklamının olacağı.Twitter'da sevinenler var açıldığı için. :D
sosyalme.com