-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet bu hackerlar bana da hep aynı maili aylardır gönderiyor ve hacklediklerini söyledikleri mail hesaplarım aynen zehir gibi çalışmaya devam ediyor.
Bu gibi durumlarda sakın panik yapmayın. En önemli nokta bu. Sakın ola ki mail içerisinde bulunan herhangi bir linke tıklamayın, BitCoin göndermeyin. Mail kendi adresinizden size gelmiş gibi görünse de ayrıntılar kısmına dikkatlice baktığınızda aslında sizin hesabınızdan olmadığını göreceğiniz bir domain adı veya bilginiz varsa kıyaslama yapabileceğiniz sizin hosting e ait olmayan bir IP adresinden geldiğini göreceksiniz.
Önlem olarak ise, özel bir hosting hizmeti alıyorsanız, cPanel e girip mail ayarlarından massspam ayarlarını yapmanız gerekir. Bilmiyorum anlamıyorum bu işlerden demeyin, Bu konu hakkında hosting firmanız yardımcı olur. Gmail yada benzer bir global mail adresi kullanıyorsanız Block Site eklentisi ile Chrome üzerinde engelleme yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
yalniz ne yazikki arkadas baya kisiyi dolandirmis, belirtilen cuzdana yaklasik 1.600 tl girmis toplamda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yapımcı/Geliştirici
-
-
Ad Soyad
S** G**
-