lostyazilim
tr.link

donanım haberdeki anlamsız islam düşmanlığı

24 Mesajlar 3.811 Okunma
acebozum
tr.link

JpnTr26 JpnTr26 EskişehirSpor! Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 653
  • Beğeniler 319 / 175
  • Ticaret 3, (%100)
Yurt dışından getirtilen mallara yüksek vergi koyup, yerli mal almaya teşvik etmeyi anlarım. Ancak şöyle bir durum var, Vestel markası ne yazık ki kaliteli mal üretemiyor ve bu malları almaya zorlamak kadar saçma bir şey yok. Ülkemizde 4-5 adet bu tarz üretim yapan şirket olsa ve onları koruma amaçlı yapılsa anlayacağım.
melankolia Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Oğulcan adlı üyeden alıntı

Teknoloji forumuna NEDEN islam köşesi olsun ve ayet yazılsın ki :) Lütfen komik olmayın. Cidden bu konuları gördükçe anlamsızca gülüyorum ve bana ANLAMSIZ geliyor.

Eğer dini bilgi paylaşımı yapmak isterseniz 'Dini' forumlara üye olabilir ve orada istediğiniz gibi 'Ayet' paylaşabilir, istediğiniz konu başlıklarını bulabilirsiniz. Fakat bi teknoloji forumunda bunların yeri yoktur.

(Not= Anlamsızca saldıracak arkadaşlar lütfen yorum atmasınlar.)

Pek bir alaka kuramadım hocam niye olmasın?
Ülke Gündemi / Sağlıklı Yaşam / Parfümler ve Kişisel Bakım / Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları / Bankalar, Kredi Kartları, Krediler, Yatırım araçları / Gezi ve Turizm / Avcılık / Yemek/Mutfak Bölümü / Evcil Hayvanlar / Özel Eğitimler, Ehliyet Sınavları ve Rehberlik İş Deneyim Paylaşımları / Sinema / Müzik / Diziler / Belgeseller - TV Programları / Anime / Manga / Çizgi Romanlar / Muhasebe / Kültür, Güncel ve Tarih

TEKNOLOJİ forumunda bunlar oluyorda niye dini bölüm olmamalı onu anlayamadım? Bunlardan hangisi teknoloji konusuki? Bi teknoloji forumunda avcılığın yeri var mıdır?
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Pek bir alaka kuramadım hocam niye olmasın?
Ülke Gündemi / Sağlıklı Yaşam / Parfümler ve Kişisel Bakım / Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları / Bankalar, Kredi Kartları, Krediler, Yatırım araçları / Gezi ve Turizm / Avcılık / Yemek/Mutfak Bölümü / Evcil Hayvanlar / Özel Eğitimler, Ehliyet Sınavları ve Rehberlik İş Deneyim Paylaşımları / Sinema / Müzik / Diziler / Belgeseller - TV Programları / Anime / Manga / Çizgi Romanlar / Muhasebe / Kültür, Güncel ve Tarih

TEKNOLOJİ forumunda bunlar oluyorda niye dini bölüm olmamalı onu anlayamadım? Bunlardan hangisi teknoloji konusuki? Bi teknoloji forumunda avcılığın yeri var mıdır?

Ben site yöneticilerin mantığını bilemem tabii. Ancak ben yönetici olsam bi teknoloji forumunda onların da yeri yoktur. Ülke gündemi belki olabilir. Ancak geri kalan da en az DİN kategorisi kadar ihtiyaç dışıdır.

ozgunlu ozgunlu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisliği
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ü**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 7 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Ek Olarak:

bu vergiler sadece yabancılara gelecek yani casper vestel arçelik ürünleri kullanan yerli malı kullanımına önem veren milliyetçi kesim zaten pek etkilenmeyecek.

İyi de türk milletinin yabancı ürün kullandığını biliyor adamlar. Tamamen gelir elde etmek adına yapılmış bir hamle. Vestel' i falan suçlamayın. Suç bu adi hükümetin
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al