Kısa açık ve net, çok sık televizyon izlemeyenler için ufak tefek dizi, program gibi şeyler paylaşmayı düşünüyorum umarım konu başka yerlere sapmaz..
Ahmet Kural, Murat Cemcir ikilisinin olduğu her diziye varım arkadaş.İşler Güçler’deki ekibi de bozmadılar ve gayet iyi bir hikayeyle geri dönüş yaptılar.Hikayeyi özet geçecek olursak, Şimdi dizide temel 3 karakter var(Metin,Ali,Feyza) bunlar bi icadın peşinden koşuşturuyorlar macerada böyle gelişiyor işte.Kesinlikle izlenesi bir dizi, ben tabi sürekli takipçileri olduğum için diziyi baya beğeniyorum ama tarzı olmayanlar ilk bölümden sevmeyebilirler…
Yılların efsanesi yılbaşı bölümüyle geri dönmüştü, hemde kadroya +1 destekle :) Eskisinden de iyi ancak bi takım kısıtlamalar yüzünden eski tadını aramıyor değilsin.Kesinlikle mısırınızı patlatın, çayınızı koyun oturun izleyin.Yalnız şöyle bi problem var Kardeş Payı ile hemen hemen aynı saatte, çakışıyorlar yani.Ben televizyondan değilde ikisininde tekrarını izlemeyi tercih ediyorum.
Benim şu anda yayında olup da izlediklerim bunlar, bide televizyondan olmasa da Fırıldak Ailesi ve South Park‘ı izliyorum.İzleyecek bir şey bulamazsam gidip Dexter izliyorum.Tavsiyelerinizi yorumda belirtirseniz sevinirim :)
Kaynak: http://www.metinyazar.com/tavsiyeler/ender-televizyon-izleyenler-icin-oneriler.html