-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O nası maçtı yahu, hepsi yürüyordu bizimkiler, yavaş yavaş pas yapa yapa emekleyen bebeler gibiydik.El kadar letonya ülkesi bizimkilerden daha hızlıydı.Yazık vallahi..
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
dün bak enaz 15 atmıştın LETONYA KADAR İPNE ÜLKE GÖRMEDİM topu bekletiyor utanmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
mükemmel bir takım sürdü zaten fatih hoca kaleci kova forvet kendini yere atıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bırakın hakemi makemi. Şu grupta sadece 9 puanımız var. Letonya'nın attığı 3 golden 2'si bize. Hakem falan hikaye. Konya'da bir tabir vardır gubuz diye. Fatih Terim'de maçtan sonra çıkıp gubuzluğunu yaptı. Nasıl bir ego var bu adamda anlamak mümkün değil. Neymiş haftanın karmasını oluşturmuyormuş. Beşiktaşlı falan değilim, dünkü maçta Burak yerine Cenk oynasa Burak'tan kötü oynamazdı. Defans desen zaten yok. Hakan Balta ipten aldı takımı. Sen Arda ve Hakan'ı ön libero pozisyonuna soktun maçın sonuna doğru. Hakan'ı ön liberoda başlattın. En olmayacak şeyler. Sonra hakeme yazıklar olsun. Madem Şener oynayabilecek düzeydeydi neden en başta almadın. Sabri sağ bekte Ozan'dan daha mı kötü oynardı. Ki sen kendi pozisyonunda harika oynayan bir oyuncuyu beke çekiyorsun.
Konya taraftarına da helal olsun. Ben Letonya maçı için bu kadar seyirci beklemiyordum. Tribünlerde kulüp forması giyen kişi sayısı çok azdı. Herkeste milli takım forması, hiç olmadı beyaz tişört vardı.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
7 maçte 9 puan alınmış, dünya sıralamasında sürekli geriye düşüyorsun; çıkıp hala hakem makem. Letonya'yı evinde hakemle beraber sahaya gömemiyorsan çıkıp konuşmayacaksın arkadaş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Futboldan anlayan biri değilim.Ama yıllardır Fatih Terim Milli Takımın başında.Ve başaramıyor.Peki neden değiştiilmiyor ?Neden artık sen bu işi yapamıyorsun,verimli olamıyorsun denmiyor ?Koskaca Türkiye'de O'ndan başka bu işi yapabilecek kimse yok mu ?
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burak çok iyi bir golcü.
Eğer top ayağına tam istediği gibi gelirse, yüzü kaleye dönük olursa, önünde, sağında, solunda ya da arkasında onu rahatsız edecek kimse olmazsa ve kaleye de çok uzak olmazsa, zemin de güzel olursa ve bu şekilde en az 10 tane pas atarsan kesin 1 tanesini gole çevirebiliyor. Eğer kale boş olursa bu durumda 5'de 1 oranla gol atıyor. Ondan daha iyi golcü var mı yani şimdi şu istatistiksel durumda? O bile akşam gol atamadıysa bence Fatih hoca haklı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
O kadar sıkıldım ki şu futboldan oyundan şu İmPARAtor denen adamdan milli takım maçlarınız artık izlemiyorum dünkü maçıda izlemedim, gece skora baktığımda 90+da gol yediğimizi gördüm ve dedim ki iyi ki izlemiyorum! Yazıklar olsun takımı ülkeyi düşürdüğü hallere!
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sen git galatasaray takimini kur orada resmen hala yaziklar olsun de birak kardesim. Nerde Cenk tosun? Batuhan karadeniz denen gereksizi almis olaya bak :) Istifa et istifa
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.