Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam kendi sahasın da Sturn Graz' ı ağırlıyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam heyecan dolu bir karşılaşma sahne alacak. Fenerbahçe evinde, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Strum Graz ile karşı karşıya gelecek.

Spor severler Fenerbahçe Sturm Graz UEFA maçının hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağını merak ediyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Fenerbahçe Sturm Graz maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla oynayacakları rövanş maçı sonunda play-off'a kalmak istediklerini söyledi.
Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bu akşam sahasında Avusturya'nın Sturm Graz takımı karşısında Avrupa kupalarında 218. maçına çıkacak. Fenerbahçe, Avrupa'da sahaya çıktığı 217 karşılaşmada 81 galibiyet, 44 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertli takım, Avusturya temsilcilerine karşı oynadığı 5 maçı da kaybetmezken, 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı



Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Sturm Graz maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşma Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Sturm Graz sadece Fenerbahçe'ye kaybetti

Sturm Graz, tarihinde Türk takımlarıyla oynadığı 5 maçta sadece Fenerbahçe'ye yenildi. Fenerbahçe'yle karşılaşmadan önce Türk takımlarından sadece Galatasaray'la eşleşen Sturm Graz, rakibine üstünlük kurmuştu. Galatasaray karşısında oynadığı 4 maçta ikişer galibiyet ve beraberlik alan Sturm Graz'ın Türk takımları karşısındaki namağlup unvanını Fenerbahçe sonlandırdı.

Fenerbahçe'ye gönülden başarılar diliyoruz..

Kaynak: http://www.gokayerenyazici.com/2017/08/fenerbahce-sturm-graz-mac-saat-kacta-ne.html