Merhaba arkadaşlar her oyuncu oynadığı ve bağımılısı olduğu oyunun filminin çekilmesini ister.Bu hafta buna yönelik bir video yaptım siz hangi oyunun filmi olmasını isterdiniz? İyi seyirler...
çoğu oyun için öyle düşünüyorum fakat half life zaten fan yapımları ve profesyonel yapımları var , dragon age film olarak olması çok anormal, bioshockta öyle
çoğu oyun için öyle düşünüyorum fakat half life zaten fan yapımları ve profesyonel yapımları var , dragon age film olarak olması çok anormal, bioshockta öyle
Fan yapımları iş görmez bioshock ve dragon age neden anormal ?
Fan yapımları iş görmez bioshock ve dragon age neden anormal ?
iş görmed dediğiniz fan yapımı türklerden oluşan ekiple dünyanın bekledi bir sinema filmine imza atacak
çünkü bazı oyunların teması ve yapısı film için uygun değil o oyunun oynanması filmin illa olması anlamına gelmez bu temadaki oyunların film yapılmasının çok luzumlu görmüyorum
Ek Olarak: [QUOTEçünkü bazı oyunların teması ve yapısı film için uygun değil o oyunun oynanması filmin illa olması anlamına gelmez bu temadaki oyunların film yapılmasının çok luzumlu görmüyorum[/QUOTE]
Lüzumlu olması gerekmiyor ki gişe için yapılıyor bu tarz işler emin ol sağlam para kaldırırlar listede ki her filmlerden ;)