-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Flaş haberler
- Bukoli kapandı
- iyzico, goshopier desteğini çekti
- Rekabet Kurumu, sahibinden.com hakkında soruşturma başlattı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sahibinden'in ceza yiyeceğini sanmıyorum. Büyük olasılıkla ortada anlaşırlar. Neticede Serbest Piyasa var. Kimseye zorla ilan verdirmiyorlar.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tamam da hocam. Rekabet kurulununun açıklamasından benim anladığım, "Sahibinden.Com bu alanda tekelleştiği için bu durumu kötüye kullanıyor" şeklinde oldu.
Yoksa ürün fiyatlarını da yine kullanıcı ekliyor. Sahibinden Komisyonunu alıyor.
Dediğim gibi Arkasında ciddi birşey çıkacagını snamıyorum ama, temel mesaj Amazon'a verilmek isteniyor olabilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hakanakgun23 adlı üyeden alıntı
Düşündüğün gibi serbest piyasa koşulları var fakat rekabet kuruluda var zorla satmıyor ama koşulları göz önünde bulundurmak zorunda 10 liralık mala 50 lira yazarsan rekatbet kurulu serbest piyasa der ve cezayı yazar.
Yanılıyorsunuz Hocam. 10 liralık Mala neden 50 lira istediğinizi sorarlar öncelikle. Verdiğiniz hizmet ürün fiyatını etkiler. Büfede Su 1 lira, Hava Alanında su 8 lira.
Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim. Dediğim gibi, Sahibinden.Com çıkıp, Benim sunucular bana çok yüksek ücrete mal oluyor. Buyrun bunlarda Faturalarım derse, Kimse çıkıpta sen niye bu kadara pahalı iş yapıyorsun diyemez.
Sahibinden'i kesinlikle savunmuyorum. Ama demek istediğim Minareyi çalan, kılıfını da hazırlamıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sahibinden.com'a bir şey olacağını sanmıyorum. Rekabet kurumu yarın öbürgün bir açıklama yapar inceledik bir sıkıntı yok diye, herkes normal hayatına devam eder. 5 gün sonrada herşey unutulur.
Bukoli'nin kapanmasına şaşırdım açıkçası. Borusanmış sahibi de. Büyük ihtimal beklentileri karşılamadı.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **