Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çığ gibi büyüyen bir olay olmuştu. Marina isimli youtuberın olumsuz durumlar içinde olabileceği düşünülüyordu. Kanalımda bir video hazırladım ve yorumlarınızı bekliyorum.
The Sun gazetesine iyi olduğunu, #savemarinajoyce hashtag'inin kanalına büyük bir yardımı dokunduğunu ve hayranları için daha iyi videolar hazırlayacağını söyledi Marina.
Bunun dışında 6 Ağustos'ta da hayran buluşması yapacak.
Videolarında gözlerine zum yapılınca da gözlerinde onu videoyu çeken bir adamın yansıması görünüyormuş. Kaçırılsa da durum saçma biraz. Kaçıran kişi ona zorla video mu çektirecek ? Hem diğer sosyal medyalardan hayranlarının sorularını okuyabiliyor ve cevap verebiliyorsa ( tehlikedeysen kedi emojsi koy gibi ) polise de haber verebilirdi. Yada onu kaçıran bu yorumlarını görmüyormu.
The Sun gazetesine iyi olduğunu, #savemarinajoyce hashtag'inin kanalına büyük bir yardımı dokunduğunu
ve hayranları için daha iyi videolar hazırlayacağını söyledi Marina.
Bunun dışında 6 Ağustos'ta da hayran buluşması yapacak.
Olaylar olmadan önce 600 bin olan takipçisi şuan neredeyse 2 milyona yaklaştı.
Videolarında gözlerine zum yapılınca da gözlerinde onu videoyu çeken bir adamın yansıması görünüyormuş. Kaçırılsa da durum saçma biraz. Kaçıran kişi ona zorla video mu çektirecek ? Hem diğer sosyal medyalardan hayranlarının sorularını okuyabiliyor ve cevap verebiliyorsa ( tehlikedeysen kedi emojsi koy gibi ) polise de haber verebilirdi. Yada onu kaçıran bu yorumlarını görmüyormu.
Bana da kurgu gibi geliyor ama kollarındaki morluklar aklıma başka şeyleri de getiriyor. Acaba sonunda ne ile karşılaşacağız merak ediyorum