lostyazilim

Google Arama Dizinleri Siliniyor

4 Mesajlar 856 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Byboo Byboo https://www.elitseo.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mekatronik Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 955
  • Beğeniler 60 / 224
  • Ticaret 97, (%99)
Merhabalar, Google dün itibari büyük ölçekli firmaları arayarak '' Google arama motorundan dizinlerin silinip yeniden güncelleneceğini belirtti. Bu duruma sadece firma yetkililerin müdahale edebileceğini ve Kod için cep telefonunu istediler. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Yabancı sitelerde de durum aynı, Bir çok sektörde sitelerin tamamen yerleri değiştirildi. Forum ve Haberlere göre Bunun adwords ile ilgili olduğunu söyleniyor. Şuan Bu satırları okurken Arama motorunda köklü bir güncelleme mevcut. Sitelerinizi Kontrol ediniz.

Ek Olarak: Konu ile ilgili Olarak Google ismini Kullanarak **************lıkta türedi :

Merhabalar çalıştığım firmadan 850 850 00 82 numara ile arandım. web sitemizin google da görünmediğini süresinin dolduğunu ve uzatmak isteyip istemediğimizi sordu.
bende kendilerine mail adresimizi verdim ve bana mail atmalarını söyledim. Bana aşağıdaki mail geldi. Ben de bu maili yetkilimiz ile görüşüp kendilerine döneceğimi söyledim.
Ertesi gün yine aradılar. Firma yetkilimiz onların aşağıda belirttikleri kelimeleri değiştirmek istedi.. bende ona göre bir mail attım bu şartlar ile onaylıyoruz dedim. beni aradılar
değiştirme yapamayacaklarını ancak ilave kelime ekleyebileceklerini bunun içinde 5 kelime için ayrıca 75 tl+kdv alacaklarını söyledi. bende eski kelimeler kalsın dedim.
onaylıyormusunuz dedi. onaylıyorum dedim. ödeme sordu bende siz bilgileri geçin ben size dönerim dedim. fakat şüphelendim. ve 2 gün sonra bu işlemi iptal ettirmek istediğimi söyledim.
bunu yapamayacaklarını işlemin yapıldığını ve ödeme yapmamı istedileri. bende kesinlikle iptal istediğimi ve ödeme yapmayacağımı iletince ısrarla yetkilimizle görüşmek istedileri.
beni web sitemizi kapatmakla firma nın ticari imajının zedeleneceği ile tehdit ettiler. sesli onayım olduğunu söyleyip işlemin yapıldını ve geri alınamayacağını söylediler.
Anlamadığım neden iptal işlemi yapılamıyor. Tüketici olarak hiç mi hakkım yok dediğimde tek tuşla işlem yapılıyor geri alınamıyor diyip duruyorlar. Üstelik sürekli beni arayıp
yetkilimle konuşmak istediklerini söylüyorlar. her aradıklarında yetkilim gerçekten ofiste değildi. şimdi size sormak istediğim gerçekten böyle bir iptal işlemi olmuyor mu?
dün yine beni aradlar kendini tanıtmadan doğrudan yetkilimle görüşmek istediklerini söylediler dışarda olduğunu söylediğimde cep numarası istedi veremeyeceğimi kim olduklarını sorduğumda google ekipten aradığını ve ödeme yapmamı söyledi. yapmayacağımı söylediğimde de web sitesini kapatacağım adınızı soy adını da belirteceğim gibi saçma saçma konuştu. bende her istediğini yapabileceğini söyledim.
çok canım sıkıldı. sözle imzaladığınızda bile sözleşmeden cayabiliyorken telefonla oanylıyorum kelimesinden dolayı zorma bana hizmet satmak istiyorlar.

Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
wmaraci
reklam

gencolusum gencolusum Güç işLerin zoraki adamı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek eLeman
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 13 / 43
  • Ticaret 18, (%100)
Google business mylocal ile ilgili bir durumdur. Farklı bir konuda ise şüphe duymak gerek.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Peki sen hiç o 0850 li numarayı geri aradını mı gerçekten google mi çıkıyor yada neresi çıkıyor

Byboo Byboo https://www.elitseo.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mekatronik Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 955
  • Beğeniler 60 / 224
  • Ticaret 97, (%99)
Benim Başıma gelmediği için Aramadım, Paylaştığım o konuyu farklı birisi paylaşmış, google da yorum yapmış, bizim böyle bir numaramız yok falan diye, Anladığım kadarı ile bu kişiler Google güncellemelerini takip ederek, sıralamanızı düşereceğiz para vermezseniz diyorlarmış,

Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al