-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
firefox çok kaba kullanmıyorum google chrome ise daha hafif güzel :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Firefoxda bendede var aynısı. Tam nedenini bilen varmı? İster siteden ister arama çubuğundan yazayım ilk önce bikaç saniye donuyor sonra bomboş bekliyor. 1 dk sonra açılıyor arama sonuçları. Ama bir kere açıldımı sonra bir daha olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bütün ilginç zamanlamalar beni mi bulur diye gelde sitem etme. Siz olsanız sizinde kafanızı yorardı sanıyorum, ***** reklamları boy boy 16 mb i benim 8 mb e kadar olan paketimden daha ucuz diyordu, 16 mb e kadar olan pakete geçtim. Geçtikten sonra bu işler olmaya başladı yaklaşık 14-15 gün falan oldu tam olarak. test ediyorum önceden 6 Mb e kadar çıkan hız şimdi 11 gösteriyor ama uygulamada bir hızlanma olmadığı gibi, birde bu yavaşlamaya denk gelince birde pişmanlık çökmüştü.
Üzerine bu sabah aldığım saldırılarda acaba virüs yedim, bağlanyımı emiyor gibi düşündürdü. Evet virüs yemişim saldırılar 15:00 gibi durdu ama bneim bilgisayara bulaşan virüsle kaspersky de başa çıkamadı, anlıyacağınız 1 günüm gitti. Saldırı olayına başka başlılarda değinirim. Saygılar, fikir paylaşımlarınız için teşekkürler.
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google'ın sitesinde sorun olmayabilir ama sorun Google Public DNS ile alakalı. Son günlerde sıkıntı çıkarıyor.
coder, bike rider, hobbyist photographer
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende sorun sadece bende var zannediyordum choreme silip yükleyecektim youtube google face gibi sitelere girerken ssl hatası veriyor girmiyor choreme açamıyor yandexte açıyorum çogu zaman
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben dünkü format sonrası DNS ler ile oynamadım şu anda sorun görünmüyor, olursa yazarım buraya, bir yavaşlık olduğu kesin, bing hız konusunda parmak ısırtıyor gerçekten ama işte bing :(
kullandığım dns ler 8.8.8.8 - 8.8.4.4 di, şu anda otomatik ayarlı.